Dnevni horoskop za 2. novembar

nov 02 2019 /

Dnevni horoskop za 2. novembar

Šta kaže horoskop za 2. novembar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Potrebno je da promenite način komunikacije sa poslovnim okruženjem ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Možete da se nadate da ćete imati dosta pozitivnih promena.

LJUBAV: Svesni ste da niste spremni da raskinete sa partnerom iako niste zadovoljni razvojem emotivnog odnosa koji imate. Očekuje vas period u kojem ćete se posvetiti rešavanju problema.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa infekcijama kod vas. U narednom periodu vas očekuje nepovoljna faaza u kojoj ćete biti skloni brojnim zdravstvenim poteškoćama.

 

BIK

POSAO: Moguće je da je pred vama dosta komplikacija i da nećete uspeti lako da ostvarite pomak na ovom polju. Možete da očekujete promene na polju posla uskoro.

LJUBAV: Vašem partneru smeta vaš način ponašanja i danas može da dođe do otvorenijeg konflikta zbog toga. Očekuje vas period u kojem ćete imati česte prepirke i trzavice.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem ćete se generalno dobro osećati i u kojem ćete biti zadovoljni svojom poslovnom situacijom.

BLIZANCI

POSAO: Budite malo otvoreniji u pokazivanju svojih sposobnosti na polju posla. Nema potrebe da budete preterano skromni i stidljivi. Važno je da verujete u sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Moguće je da planirate da priđete osobi koja vam se dopada i da joj pokažete svoja osećanja. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni preterivanju u nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima. Moguće je da ćete imati osetljivost očiju ali i probleme sa vidom. Oko svega se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Rešili ste da napravite plan za nove poslovne poteze koje smatrate jako važnima. Možete da očekujete povoljan dan u kojem će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete imati probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako ste slobodni nemojte da očekujete početak nove veze u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme koji su vezani za bubrege, bešiku, mokraćne kanale pa je jako važno da vodite računa o tome.

LAV

POSAO: Dobro se snalazite na novom poslu i zadovoljni ste okolnostima i uslovima posla koji radite. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu.

LJUBAV: Očekuje vas izuzetno pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Simpatija vam pokazuje svoja osećanja. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima na ovom planu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama i trudite se da obavite sve ono što ste imali zacrtano u svom planeru. Možete da očekujete da ćete ostvariti dobru organizaciju.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, očekuje vas iskren razgovor i otvorenije pokazivanje emocija. Pred vama je povoljan period za to da se vaša veza popne na neki viši nivo.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi! Možete da očekujete da ćete imati povoljan dan ispred sebe i da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da postoji problem u komunikaciji sa bliskim poslovnim okruženjem. Nećete ga lako rešiti. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da prihvatite nove promene koje je partner predložio. Ostajete konzervativni. Očekuje vas period u kojem ćete imati manju krizu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da bude naglašen kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju. Idite kod vašeg izabranog lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da rizikujete sa poslovnim pozicijama ili novcem jer možete da ostvarite gubitak umesto dobitka. Očekuje vas period u kojem ćete biti napeti.

LJUBAV: Stara ljubav vam se vraća u život što može da zakomplikuje vaš odnos sa osobom sa kojom se sada viđate. Moguće je da niste spremni da se vraćate na staro ovaj put.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu koje bi moglo da vam bude slaba tačka u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni zdravstvenim problemima...

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nove probleme koji vam na poslovnom polju dolaze neočekivano. Očekuje vas period koji će biti komplikovan za vaše polje posla.

LJUBAV: Ako imate partnera, očekuje vas prilika da ozbiljno razgovarate o zajedničkoj budućnostima i planovima. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Očekuje vaas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa varenjem pa se potrudite da povedete računa o tome.

JARAC

POSAO: Budite spremni na neke promene koje vas mogu pogoditi na poslovnom planu jer niste očekivali tako nešto. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kasnije.

LJUBAV: Duboko ste posvećeni voljenoj osobi i zadovoljni ste odnosom koji ste uspeli da ostvarite. Možete da očekujete da ćete i u budućnosti vaša veza biti jaka.

ZDRAVLJE: Srčani problemi su mogući, pogotovo kada se radi o problemima koji su vezani za tahikardiju, aritmiju, pa povedite računa o tome. Posavetujte se sa vašim lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolju zaradu. Pred vama je period u kojem ćete napredovati na ovom polju. Potrudite se da u pravom svetlu pokažete sve svoje kvalitete.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv razvoj situacije sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni dešavanjima na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje poteškoće sa varenjem pa je važno da povedete računa o tome.

RIBE

POSAO: Moguće je da vas očekuje manja svađa sa nadređenima ali ćete na kraju uspeti sve da rešite na pozitivan način. Važno je da na kraju pokažete spremnost na kompromise.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv flert. Za sada niste još spremni da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada ali u budućnosti ćete to učiniti.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete podložni tegobama na polju zdravlja.