Dnevni horoskop za 20. novembar

nov 20 2019 /

Dnevni horoskop za 20. novembar

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Moguće je da nećete imati dobre okolnosti na poslovnom polju i da će doći do manjih problema. Nije vam lako da ostvarite stabilnost kada je u pitanju vaše radno mesto.

LJUBAV: Glasine koje kruže utiču na odnos između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem će biti problema u komunikaciji među vama. Važno je da budete svesni svih problema.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni raznim tegobama zbog pada imuniteta koji će vas pratiti u narednom periodu.

 

BIK

POSAO: Iako dolazi priliv novca moguće je da nećete biti preterano zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je period u kojem ćete biti na nekoj poslovnoj raskrsnici.

LJUBAV: Voljena osoba se ne ponaša prema vama onako kako ste očekivali i na neki način vam to stvara pritisak i potrebu da mislite o raskidu. Moguće je da ste nesigurni u sve.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka prejedanju. Razmislite o tome da li na taj način pokušavate da nadoknadite emotivni nedostatak.

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan dan i nemojte da očekujete da ćete sada uspeti da nađete ono što ste tražili. Dosta toga vas opterećuje na ovom planu i nekad se ne osećate sigurno.

LJUBAV: Spremni ste da se sasvim prepustite voljenoj osobi. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa Strelcem sa kojim možete da ostvarite dublju vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa čestim glavoboljama. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke poteškoće na polju zdravlja pa bi bilo dobro da konsultujete lekara.

RAK

POSAO: Pokušajte da ne planirate veće poslovne poduhvate za današnji dan jer vlada jako loša atmosfera na ovom polju. Velike su šanse da nećete uspeti da ostvarite sve što želite.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije sasvim iskrena prema vama i na neki način vas može razočarati. Pred vama je prilično nepovoljan period kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa. Očekuje vas faza u kojoj ćet u većoj meri biti skloni nervozi koja će se negativno odraziti na vaše zdravstveno stanje.

LAV

POSAO: Možete da očekujete novi dogovor oko posla ali i neke manje komplikacije po pitanju administracije. Pred vama je faza u kojoj ćete imati sitne probleme i stresove na poslu.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za nova poznanstva. Možete da se nadate da ćete uskoro ući u ljubavnu vezu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Trebalo bi da vam stanje na ovom polju bude dobro i da se osećate solidno na ovom polju. Posvetite se sebi i ljudima koji su vam dragi.

 

DEVICA

POSAO: Na polju posla sledi šansa da ostvarite unapređenje i bolju situaciju nego do sada. Zarada vam takođe raste. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Sa partnerom imate brojne prepirke i nikako vam ne polazi za rukom da odnos stabilizujete. Moguće je da imate utisak da će vaše razočarenje u ljubav dugo trajati.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kičmom. Pred vama je period u kojem će vam kičma u većoj meri biti osetljiva tačka. Posvetite se sebi i svom zdravlju u narednom periodu.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete priliku za promenu posla ili za putovanje u inostranstvo i saradnju sa inostranstvom. Imaćete sreće kao i priliku da vam se ukažu neke nove ponude.

LJUBAV: Ljubavno polje vam je odlično prikazano i vidi se da ćete sa voljenom osobom imati mnogo lepih trenutaka danas. Moguće je da planirate neke ozbiljnije zajedničke poteze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj će vam zdravlje biti prilično nepovoljno postavljeno i generalno vaše stanje može da bude sklono nestabilnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ste nezadovoljni poslovnim stanjem i da stvari ne idu onako kako ste očekivali. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da rešite sve probleme.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vas jako zaintrigirati. Spremni ste da joj pokažete svoje interesovanje i da se posvetite ostvarenju boljeg odnosa.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Trebalo bi da u sebi imate dosta energije i da se bavite sportom. Očekuje vas dan u kojem ćete pucati od zdravlja. Povoljan vam je period.

STRELAC

POSAO: Vama dolazi prilika da ispravite neke greške koje ste ranije pravili. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Sreća i sudbina će danas biti na vašoj strani u većoj meri.

LJUBAV: Pravite lepe zajedničke planove sa voljenom osobom i uživate u vašoj vezi. Zadovoljni ste svojim emotivnim statusom. Možete da očekujete povoljnu situaciju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. imate mnogo pozitivne energije u sebi i odlično se osećate. Očekuje vas povoljan dan u kojem zdravlje generalno ne bi trebalo da vas brine.

JARAC

POSAO: Moguće je da će biti nekih neočekivanih komplikacija na poslovnom planu kod vas danas, pa povedite računa o tome. Važno je da se posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom o kojoj već duže vreme maštate. Vaš odnos bi mogao da se menja u pozitivnom pravcu u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa niskim pritiskom. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje tokom današnjeg dana.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se danas ukazati faktor sreće i da ćete uspeti da ostvarite pozitivne poslovne promene. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Nova ljubav vam se desila iako je niste ni tražili ni očekivali. Možete da se nadate povoljnom danu. Očekuje vas dobra faza u kojoj ćete generalno biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte pritisak. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate brojne poteškoće kada je u pitanju polj zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pozitivne promene. Važno je da budete posvećeni svojim obavezama.

LJUBAV: Dan je pogotovo povoljan ako ste u dužoj vezi ili braku. Slobodne Ribe će uskoro ući u novu vezu. Očekuje vas dobra faza za polje ljubavi. Dosta toga može da vam ide u prilog.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme. Osećate se dobro. Povoljan vam je dan i treba maksimalno da se fokusirate na ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.