Dnevni horoskop za 28. maj

maj 28 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Dolazi vam mogućnost da odete na poslovno putovanje. Smatrate da je ovaj događaj za vas jako važan. Moguće je da će vam se otvoriti neke nove poslovne prilike danas.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Spremni ste za novi pokušaj ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ali ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim.

BIK

POSAO: Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu poslovno - finansijsku situaciju. Povoljan je dan ispred vas i dosta toga ćete konačno da rešite.

LJUBAV: Imaćete sasvim miran i stabilan odnos sa voljenom osobom sa kojom ste već duže vreme. Pred vama je povoljan dan. Ako ste slobodni, imaćete uskoro novog udvarača. 

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani. Moguće je da ćete imati manje probleme vezane za organe za varenje. Želudac vam može biti veoma osetljiv. 

BLIZANCI

POSAO: Nećete imati previše posla, pa možete da očekujete sasvim bezbrižan dan. Slobodno vreme iskoristite kako god želite. Generalno ćete biti prilično rasterećeni.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate u svakom trenutku sa svojim novim partnerom! U vama se budi jak osećaj privrženosti. Spremni ste za ozbiljniji razgovor na temu budućnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da vam oscilira u narednom periodu. Potrudite se da izbegavate stresne situacije i da vodite više računa o sebi.

RAK

POSAO: Imate velike planove i smatrate da ćete uspeti da ih realizujete uz pomoć svojih sposobnih saradnika. Pred vama je jako dobar dan za ostvarenje ciljeva na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma misteriozno. Njena harizma vas jednostavno osvaja. Ako ste u vezi, imate generalno dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije i trebalo bi da ga iskoristite na neki konstruktivan način. Počnite da se bavite sportom.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni. Pred vama je veoma dobar dan za posao. Ako planirate neki razgovor ili zaposlenje na nekom novom mestu bićete zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da osvojite osobu koju ste upoznali sasvim spontano u prethodnom periodu. Između vas dvoje postoji jaka hemija koja može voditi do ljubavi.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema. Možete da očekujete da ćete generalno biti veoma zadovoljni okolnostima na ovom polju. Dobro se osećate u svojoj koži.

DEVICA

POSAO: Uspećete da ostvarite poslovni uspeh o kojem ste maštali neko duže vreme. Veoma ste ponosni na sebe. Ako ste u planu imali bilo kakvo poslovno napredovanje ostvarićete ga.

LJUBAV: Vaša veza sa voljenom osobom prelazi na neki ozbiljniji nivo. Moguće je da razmišljate i o proširenju porodice. Spremni ste da preduzmete ozbiljnije korake.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za usporen metabolizam ali i problemima sa nervozom.

VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna poslovna situacija. Sreća je na vašoj strani, čega god da se dotaknete. Možete da očekujete i neko važno poznanstvo na ovom polju.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i niste još spremni za neku ozbiljnu vezu. Postoji osoba koja vas intrigira ali sa njom ne želite više od avanture. Niste sada spremni za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Moguće je da ćete zbog toga imati neke probleme sa zdravljem. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i pazite na svoje navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam povoljan period za bavljenje organizacijom troškova i analizu isplativosti. Moguće je da ćete biti ozbljno posvećeni važnim poslovnim zadacima.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa jednom novom osobom. Ukoliko ste zauzeti, prijala bi vam manja pauza. Moguće je da ste željni svoje slobode.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da idete redovno kod lekara kako biste mogli da pratite situaciju na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neka važna rešenja na koja ste dugo čekali. Dan je povoljan za papirologiju. Ukoliko planirate neko putovanje takođe ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Spremni ste da budete iskreni prema voljenoj osobi sve dok ona pokazuje da je spremna da bude dovoljno fleksibilna. Možete da očekujete dobar odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa osetljivim želucem. Pred vama je faza u kojoj ćete zbog loše ishrane biti skloni brojnim tegobama vezanim za zdravlje pa vodite računa o tome.

JARAC

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete neke probleme koje ste imali na ovom polju i sada se osećate kao da možete da uradite sve. Verujete u sebe i svoje kapacitete i zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili.

LJUBAV: Možete imati veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom rođenom u znaku Riba. Vas dvoje ste prilično dobar spoj. Zadovoljni ste okolnostima na ovom polju sasvim.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni nekim problemima vezanim za mogući višak kilograma koji će se pojaviti.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan dan za poslovno polje. Lako ćete realizovati sve ono što ste imali u planu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite želje koje su se ranije činile veoma dalekim.

LJUBAV: Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da ste spremni da se trudite da imate dobar odnos i da popravite komunikaciju sa njom. Nije vam lako da rešite sve probleme.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su mogući. Prijala bi vam masaža. Kada budete imali mogućnost, posetite fizioterapeuta kako biste dobili odgovarajući tretman na ovom polju. 

RIBE

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa nemojte da forsirate one stvari koje vam jednostavno ne idu. Izbegavajte bilo kakve rizike da ne bi bilo gubitaka.

LJUBAV: Ako želite da ostanete u braku sa voljenom osobom potrebno je da ozbiljno shvatite neke njene kritike. Vreme je da se posvetite vašem braku na neki nov i drugačiji način.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa jetrom. Izbegavajte dodir sa porocima ili bilo kakvom vrstom opijata. Vreme je da povedete više računa o svom zdravstvenom stanju.