Dnevni horoskop za 01. jun

jun 01 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznate u nastavu teksta... 

OVAN

POSAO: Povedite računa o glasinama koje dopiru do vas jer biste mogli da čujete neke veoma zanimljive nove informacije. Pred vama je i neki bitan razgovor vezan za posao danas.

LJUBAV: Niste preterano vešti u igrama zavođenja, uglavnom jer nemate dovoljno strpljenja za stvari koje se postepeno odvijaju. Vi želite odmah da pređete sa reči na dela.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme vezane za prehladu, a tome vam oslabljen imunitet neće pomoći.

BIK

POSAO: Iznenadni troškovi vas mogu zadesiti ali ne biste trebali da imate neke veće probleme na ovom polju. Potrudite se da budete bolje organizovani oko poslovnih aktivnosti.

LJUBAV: Moguće je da više nije baš sve tako bajno u odnosu sa voljenom osobom i da vam sve više deluje da ste napravili pogrešan izbor. Moguće je da sve više razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o telesnoj težini. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete veoma skloni gojenju. Zato je važno da maksimalno povedete računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Nije trenutak za nagle odluke kojima ste skloni. Ovaj put će vam dobro doći malo više analize. Potrudite se da date sve od sebe kako bi neke probleme na poslu strpljivo rešili.

LJUBAV: Veoma lako pokazujete svoje emocije, voljena osoba smatra da ste možda čak i previše otvoreni. Nađite neku meru i balans. Moguće je da ćeteupoznati nekog novog ako ste sami.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe sa zdravljem vezane za nizak pritisak. Potrudite se da redovno jedete i pijete dovoljno tečnosti.

RAK

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekom putovanju koje bi moglo da vam obezbedi nove poslovne prilike. Očekuje vas prilika da ostvarite planove koje ste želeli.

LJUBAV: Voljena osoba ponekad smatra da je zanemarujete ili da joj niste posvećeni u onoj meri u kojoj bi ona to želela. Moguće je da ćete biti spremni da se više posvetite tom odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stopalima. Izbegavajte tokom današnjeg dana preterano veliku fizičku aktivnost jer biste mogli da budete skloni nekim manjim povredama.

LAV

POSAO: Očekuje vas manja rasprava sa nekom osobom iz poslovnog okruženja ali ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme. Pred vama je dan u kojem ćete biti generalno vredni.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoje emocije prema osobi sa kojom ste duže vreme imali samo prijateljski odnos. Možete da očekujete da će vaš odnos početi da se razvija u jednom lepom smeru.

ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija bi mogla da vam stvara manje probleme na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom na tu temu. Vreme je da se pozabavite hroničnim tegoba

DEVICA

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekim većim promenama na polju posla. Potrebno vam je da okrenete novi list kako biste mogli da dođete do uspeha koji ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Želite ono što vaše srce želi i ne možete da idete protiv toga. Samo pratite svoja osećanja bez obzira na sve ostalo što se dešava. Možete da očekujete dobar period.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme sa leđima, kičmom a i napetost u mišićima bi takođe mogla da vas prati.

VAGA

POSAO: Neočekivana ponuda za posao bi mogla da vam popravi raspoloženje, a svakako i finansijsku situaciju... Pred vama je period u kojem ćebiti raznih preokreta.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom šarmantnom osobom sa kojom veoma lako možete imati neobaveznu vezu. Pred vama je period ljubavnih promena.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri. Izbegavajte alkohol kao i sve opijate. Potrudite se da živite zdravo. Ako imate bilo kakve tegobe obavezno se javite vašem lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Ako ste planirali važne transakcije, odložite ih malo. Sada biste mogli da imate neke nepredviđene komplikacije.

LJUBAV: Ljubomora bi ozbiljno mogla da naruši odnos između vas i voljene osobe. Potrebno je da menjate neke stvari u svom ponašanju. Pokažite da umete da budete fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom. Možete da očekujete period u kojem će kod vas biti naglašena neka napetost. Potrudite se da nađete način da se relaksirate.

STRELAC

POSAO: Prilično ste pasivni na poslovnom planu danas, pa vas u skladu sa tim i ne očekuju neke veće promene ili dešavanja. Potrudite se da se bolje organizujete oko svojih obaveza.

LJUBAV: Partner očekuje da menjate neke svoje navike, a velika je šansa da vi na to baš i niste spremni. Moguće je da će vaša veza biti prilično komplikovana u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni upalama, infekcijama i bakterijskim oboljenjima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

JARAC

POSAO: Važno vam je da razjasnite neke stvari sa svojim nadređenima kako ne bi ostala ni jedna nedoumica na obe strane. Nemojte da prećutkujete neke stvari.

LJUBAV: Postavljate visoke standarde jer znate koliko vredite. Mnogi smatraju da ste na emotivnom planu izbirljivi i da vas nije lako osvojiti, što i jeste delimično istina.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo vrata bi mogao da vam stvara manje probleme. Moguća je ukočenost. Prijala bi vam masaža. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas rešiti da napravite neke drastične poteze na polju posla. Spremni ste da se posvetite svojim obavezama maksimalno i da se fokusirate na posao.

LJUBAV: Ukoliko niste dovoljno naučili iz prethodnih grešaka, sada vam se može ukazati nova prilika da pogrešite- pa i da naučite. Potrudite se da odgovorno prihvatite neke stvari.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Izbegavajte bilo kakve nepromišljene poteze. Današnji dan vam je nepovoljan za bilo koju vrstu rizika u svakom smislu.

RIBE

POSAO: Moguće je da unosite nervozu u vaše poslovno okruženje, što nikako ne biste trebali da radite. Potrudite se da spustite loptu i da nađete način da smirenije pristupite poslu.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za novo poznanstvo i flert sa jednom osobom koja smatra da ste vi njen tip. Ona će biti uporna u svojoj nameri da vam stavi do znanja da želi vezu sa vama.

ZDRAVLJE: Problemi sa prehladom su mogući. Potrudite se da povećate unos vitamina C. Generalno sada treba da poradite na stvaranju zdravijih navika na svakodnevnom planu.