Dnevni horoskop za 25. jun

jun 25 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 25. jun? Saznajte u nastavku teksta..

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete posao koji će se na duže staze pokazati kao veoma profitabilan. Spremni ste da date sve od sebe kako bi na ovom polju nešto postigli.

LJUBAV: Ako već imate partnera dobar vam je dan za komunikaciju i strast. Slobodni Ovnovi lako sklapaju nova poznanstva. Spremni ste da otvorenije flertujete i da pokazujete svoje namere.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Potrudite se da povedete računa o tome da unosite dovoljno tečnosti. Oko svega se posavetujte sa lekarom specijalistom. Idite na redovne kontrole.

BIK

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa poslovnim partnerom sa kojim nemate baš isto mišljenje o svemu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, za sada vam to ide malo teže.

LJUBAV: Želite da osvojite osobu koja vam se dopada ali niste sigurni da li je ona slobodna. Želite da se uverite u to. Imate sreće pa će zajednički prijatelji izaći u susret sa informacijama.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi pa možete da budete skloni prehladi kao i problemima sa disajnim putevima. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste očekivali pokretanje novog poslovnog projekta tokom današnjeg dana, bićete zadovoljni. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom planu.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom napreduje i imate utisak da ćete veoma uskoro doći do braka i ostvarenja zajednice. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam malo jača ishrana. Potrudite se da svom telu obezbedite neophodan unos vitamina, minerala, proteina i svih hranljivih sastojaka. Ne iscrpljujte se rigoroznim dijetama.

RAK

POSAO: Današnji dan može da bude ključan za razvoj poslovne situacije kod vas. Pazite kako ćete igrati sa kartama koje su vam podeljene. Važno je da budete dovoljno taktični.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu koja za sada ne pokazuje emocije prema vama. Ipak, nećete tako lako odustati od nje. Spremni ste da se posvetite tome da osvojite njeno srce.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj, moguće je da ćete biti skloni problemima sa vidom u narednom periodu. Generalno vam je osetljiv predeo čela i glave.

LAV

POSAO: Važno vam je da ne odustajete ako želite da ostvarite uspeh koji ste očekivali. Potrudite se da budete uporniji. Strpljenje će vam se isplatiti ali morate isterati neke stvari do kraja.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu danas će se komunikacija sa njom pokrenuti u dosta boljem pravcu. Možete generalno da očekujete ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Vreme je da se više posvetite sebi i da nađete vremena za sebe. Ponekad vam je potrebno malo samoće kako bi se regenerisali.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste očekivali pomoć sa bilo čije strane bićete zadovoljni. Konačno nećete morati sve da radite sami. Današnji dan vam je povoljan da nađete pravog saradnika.

LJUBAV: Flertujete sa osobom koja vas je potpuno osvojila svojom pojavom. Čekate priliku za neki konkretniji korak ka njoj. Spremni ste da joj otvoreno pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja danas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Smireni ste i znate šta možete da očekujete od sebe ali i od sveta oko sebe.

VAGA

POSAO: Moguće je da imate prilično slobodan i opušten dan ispred sebe. Posao ne bi trebao da vas opterećuje sada. Pred vama je dan u kojem ćete imati vremena za neki hobi iz ljubavi.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode. Važno je da svakodnevno unosite dovoljno tečnosti kako bi ostali zdravi. Potrudite se da dan za danom eliminišete loše, a stvarate dobre navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje statističkim poslovima ili za anliziranje trenutne poslovne situacije. Možete da očekujete da ćete uspeti da obavite sve zadatke koji su vam povereni danas.

LJUBAV: Imaćete priliku da voljenoj osobi otvoreno pokažete neke svoje misli i emocije, a njena reakcija će biti bolja nego što očekujete. Pred vama je dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom bi mogli da vas zadese u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da uz adekvatnu terapiju stabilizujete probleme.

STRELAC

POSAO: Iako imate prilično nejasno stanje na polju posla, tokom ovog dana će se dosta toga definisati i iskristalisati. Važno je

LJUBAV: Moguće su nesuglasice između vas i partnera. Imate utisak, ponekad, da su vam životi krenuli u sasvim drugačijim pravcima. Moguće je da ćete se uskoro i razdvojiti.

ZDRAVLJE: Problemi zbog pada imuniteta su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni brojnim smetnjama na ovom polju. Preporuka je da povedete više računa o svojim navikama.

JARAC

POSAO: Nemojte da se oslanjate na druge ljude danas jer vam to sada može doneti više štete nego koristi. Potrudite se da najvažnije poslove ipak obavite sasvim sami.

LJUBAV: Očekujete mnogo od veze koja je na samom početku. Pustite da neke stvari idu spontano, pokušajte da ne planirate previše unapred. Ljubav ipak ne može da se predvidi.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Osećate se generalno dobro i sve je uredu. Možete da očekujete povoljan dan bez većih trzavica na ovom planu. Zadovoljni ste sobom.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, nove komplikacije vam dolaze danas. Potrudite se da budete spremni na sve moguće razvoje događaja. Uvek imajte neki rezervni plan u glavi.

LJUBAV: Moguće su svađe sa voljenom osobom. Ukoliko ste tek na opočetku veze, može veoma lako doći do prekida. Postoje neke stvari preko kojih ne možete da pređete.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je prilično osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

RIBE

POSAO: U komunikaciji sa poslovnim okruženjem veoma lako dolazite do problema. Nije sve onako kako biste voleli da bude. Važno je da prihvatite realnost koja vas okružuje.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam veoma otvoreno pokazati svoje interesovanje. Ako imate partnera, moguće je da ćete imati udvarača koji nudi tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi. Možete da budete skloni nekim manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Generalno vam se preporučuje da budete jako oprezni.