Dnevni horoskop za 13. jul

jul 13 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na polju posla. Oko vas su situacije koje ćete veoma lako rešiti. Moguće je da će biti dobrih promena i preokreta.

LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu ka početku veze sa osobom do koje vam je stalo, moćićete da očekujete zanimljiva dešavanja. Pred vama je jako dobar dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme sa prehladom. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da pazite na sebe.

BIK

POSAO: Pred vama je pozitivan period. Poslovna situacija kod vas može veoma značajno da se stabilizuje. Posvetite se svojim ciljevima i dajte sve od sebe kako bi ih ostvarili.

LJUBAV: Neophodno je da promenite način razmišljanja ako želite da se vaš emotivni život menja. Sve počinje od vas i vašeg stava. Važno je da iz tog razloga radite na sebi.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji. Moguće je da vas stižu neke crne misli sa kojima ste se borili u ranoj fazi svog života. Bilo bi dobro da porazgovarate sa nekim stručnjakom.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da napredujete i da dođete do bolje poslovne pozicije. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta motivacije.

LJUBAV: Potrudite se da sa voljenom osobom postignete kompromis po pitanjima koja su vam od presudnog značaja. Važno je da o svemu otvoreno razgovarate i da ne gurate stvari pod tepih.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni manjim problemima, nezgodama pa je zato važno da budete veoma oprezni.

RAK

POSAO: Konstantno ste napeti i to se vidi. Vaši poslovni saradnici pokušavaju da vam ukažu na greške koje pravite. Moguće je da će vam trebati vremena da se posvetite boljoj koncentraciji.

LJUBAV: Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi kako bi ona bila srećna pored vas. Ljubav vam je na prvom mestu. Ako ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Nađite više vremena za san. Potrebno je da se odmarate i da štedite svoju energiju. Današnji dan vam nije povoljan za intezivnu fizičku aktivnost, mirujte.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete sa nadređenima ali i kolegama, imati generalno veoma pozitivan odnos danas. pred vama jepovoljna situacija i sreća vas prati.

LJUBAV: Maštate o osobi koju ste nedavno upoznali. Pred vama je zanimljiv period u kojem poznanstvo može da se razvija. Spremni ste da vašu vezu pretvorite u nešto drugačije.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za oči, sinuse i glavu generalno. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Preporuka je da tokom današnjeg dana čuvate svoj novac i da ne ulazite u neproverene transakcije. Imate manji rizik od nekih gubitaka ili neželjenih promena na ovom polju.

LJUBAV: Dvoumite se između dve osobe koje vam poklanjaju pažnju iako zapravo nemate previše interesovanja ni za jednu. One prave još nema na vidiku. To vam se ne dopada.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas. Moguće je da ste često pod stresom i da zbog te napetosti koju osećate ispašta i vaše polje zdravlja. Pazite na sebe.

VAGA

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite bolju zaradu. Potrudićete se da iskoristite svaku priliku koja vam se nudi. Budite maksimalno posvećeni svojim poslovnim obavezama.

LJUBAV: Pred vama je jako povoljan dan za emotivno polje. Možete da se nadate početku nove veze. Ako već imate partnera on će za vas imati neke predloge oko emotivnih promena.

ZDRAVLJE: Ukočenost vam stvara manje probleme. Prijala bi vam masaža ili neki vid fizikalne terapije. Prepustite se rukama stručnjaka. Počnite više da brinete o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete uspeha u svom poslu danas. Ukoliko očekujete pokretanje važnih pregovora, sve će biti kao što zamišljate. Možete da se nadate pozitivnim događajima danas.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od osobe sa kojom ste trenutno u vezi. Moguće je da niste na istim talasnim dužinama. Uskoro vam sledi prilika za prekid tog odnosa.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Mogli biste da imate neke poteškoće na polju zdravlja. Očekuje vas period koji može da bude veoma promenljiv.

STRELAC

POSAO: Uspećete da rešite probleme koji su vas do sada opterećivali. Današnji dan će vam doneti faktor sreće. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na poslu.

LJUBAV: Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Moguće je da iz dana u dan, na neki način, postajete sve hladniji prema njemu. Uskoro nastupa veća kriza u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Potrudite se da sebi date vremena da se zdravlje sasvim oporavi. Izbegavakte naprezanje. Idite na redovne lekarske kontrole za svaki slučaj.

JARAC

POSAO: Dobićete novu poslovnu ponudu. Ukoliko je budete prihvatili, ostvarićete značajan napredak na polju karijere. Moguće je da ćete biti veoma zadovoljni promenama.

LJUBAV: Očekuju vas pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Voljena osoba će vam pokazati svoja osećanja. Spremni ste da sa njom radite na jednom novom i boljem odnosu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Povoljan vam je dan pa ga maksimalno iskoristite za aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste nervozni i na neki način nesigurni po pitanju vaše poslovne budućnosti. Moguće je da vam je karijera na zalasku. Vreme je da se prave neke veće promene.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam veoma značiti. Spremni ste za novu ljubav koja bi moglo da vam bude baš značajno.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate. Nije vam lako da se sasvim izborite sa svojim tegobama. Najbolje bi bilo da se sa lekarom posavetujete oko adekvatne terapije.

RIBE

POSAO: Imate ispravan stav o stvarima koje vas okružuju i donosite pozitivne odluke na polju posla. Možete da očekujete povoljan dan za nova dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Vreme je da osobi do koje vam je stalo ozbiljno pokažete kako se prema njoj osećate. Ovo je trenutak za početak veze. Ako već imate partnera, on vam je maksimalno posvećen.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da izbacite unos soli kao i unos preterano masne hrane. Mogli biste da budete skloni problemima vezanim za holesterol.