Dnevni horoskop za 18. jul

jul 18 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 18. jul? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom možete da računate na pomoć kojoj ste se nadali od ranije. Možete da očekujete da će se pred vama ukazati neke srećne okolnosti.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Slobodni Ovnovi su spremni za nova ljubavna poznanstva. Očekuje vas generalno povoljan dan.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv. Moguće je da ćete imati neke poteškoće koje su vezane za varenje. Izbegavajte tešku hranu i namirnice koje nadimaju.

BIK

POSAO: Lako ćete ostvariti svoje planove. Današnji dan vam donosi dosta pozitivne energije. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu i dobro se osećate zbog toga.

LJUBAV: Znate šta želite i spremni ste to da pokažete osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan. Spremni ste za lepe promene i romantična dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Pred vama je period u kojem bi bilo jako važno da se rešite loših navika kako kasnije ne biste imali veće posledice zbog toga. Važno je da živite zdravo.

BLIZANCI

POSAO: Materijalna situacija je sve bolja i postajete polako zadovoljni. Očekuju vas i nova dešavanja uskoro. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Nećete imati veće promene kada je u pitanju ljubav. Ukoliko ste u vezi odnos sa voljenom osobom je i dalje zategnut. Spremni ste da se distancirate još više.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Moguće je da ćete imati neke probleme sa zdravljem u narednom periodu. Važno je da povedete više računa o sebi.

RAK

POSAO: Nije vam lako da se prilagodite promenama na poslovnom planu. Vreme je da poradite na samopouzdanju. Kada budet eviše verovali u sebe bićete spremniji za sve.

LJUBAV: Imate utisak da nećete lako ostvariti novo ljubavno poznanstvo. Kao da ste se na neki način povukli u sebe. Očekuje vas period u kojem ćete želeti nešto više od komunikacije.

ZDRAVLJE: Umorni ste. Pred vama je period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude na neki način ugroženo, zbog viška obaveza, pada imuniteta i stanja hroničnog umora.

LAV

POSAO: Moguće je da vam nije lako da izađete na kraj sa negativnim poslovnim okruženjem i da polako padate pod njihov uticaj. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zabrinuti za posao.

LJUBAV: Imate utisak da vas partner ne razume i da vaša veza ne može da ostvari svoj pun potencijal. Moguće je da vaš odnos ne može da napreduje jer postoje i neke tajne među vama.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka problemima na ovom planu. Bilo bi dobro da nađete neku tehniku smirivanja i opuštanja.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa saradnikom iz prošlosti. Nov posao vas ponovo spaja i spremni ste da od svega toga napravite bešto korisno za obe strane.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo sa nekim ko može biti rođen u znaku Ovna ili Jarca. Očekuje vas dosta zanimljivih dešavanja na emotivnom polju tokom ovog dana.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja. Uživajte u lepim trenucima i nastavite sa pozitivnim razmišljanjem.

VAGA

POSAO: Nemojte da dopustite sebi da donosite odluke u trenucima kada vas neko stavlja pod veštački pritisak. Važno je da sve radite u svom tempu smireno i opušteno.

LJUBAV: Dobro se osećate i ne planirate veće emotivne promene tokom ovog dana. Prija vam da budete malo više sa prijateljima. Očekuje vas faza koja može doneti samoću.

ZDRAVLJE: Odgovara vam da budete što aktivniji. Prija vam kada vežbate i kada se bavite sportom, bolje se osećate i zadovoljniji ste sobom. Možete da očekujete dobar dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da se na pravi način postavite u komunikaciji kao i prilikom poslovnih pregovora. Potrudite se da ostavite dobar utisak na osobu do koje vam je stalo.

LJUBAV: Očekuje vas udaljavanje od partnera kao i prilika da upoznate nekog novog. Spremni ste za ljubavne promene. Moguće je da ćete se prepustiti emocijama bez puno razmišljanja.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića. Pred vama je period u kojem ćete imati komplikacije na ovom polju ako se budete preterano forsirali. Očekuje vas malo teža faza.

STRELAC

POSAO: Nepovoljan dan za pokretanje bilo kakvog novog poslovnog projekta jer sada oko vas ne postoji dovoljno pozitivnih okolnosti. Moguće je da nemate podršku okruženja.

LJUBAV: Ukoliko želite da dođete do veze sa osobom koja vam se dopada, pokažite joj svoja osećanja. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za dobre ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti ukočeni i skloni bolnim stanjima na ovom planu. Posavetujte se sa lekarom.

JARAC

POSAO: Odložite putovanje u inostranstvo jer vas očekuju neki problemi. Generalno se čuvajte tokom ovog dana. Uradite sve što je do vas kako biste mogli da izbegnete komplikacije.

LJUBAV: Možete imati zanimljivu komunikaciju sa novom osobom. Niste još sasvim spremni da se otvorite prema njoj. Pred vama je prilika da malo menjate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi, za svaki slučaj. Moguće je da ćete biti skloni problemima na tom planu. Oko svega što vas muči se dodatno posavetujte sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste nezainteresovani za pokretanje novog posla iako neko od vas očekuje da napravite takav korak. Moguće je da sada jednostavno nema pomaka na tom polju kod vas.

LJUBAV: Moguće je da neka nova osoba pokušava da vam se približi ali vi niste zainteresovani za to. Više vam prija da budete sami još neko vreme. Ne želite veće obaveze u svom životu.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama i problemima sa zdravljem. Možete da budete skloni poteškoćama i komplikacijama zbog pada imuniteta. Vodite više računa o sebi.

RIBE

POSAO: Potrebno je da budete posvećeni obavezama kako biste mogli da završite sve u zadatom roku. Vreme je da se bolje organizujete na ovom polju i da se više potrudite.

LJUBAV: Novo poznanstvo u vama budi veoma lepe emocije. Spremni ste da otvoreno pokažete svoje interesovanje. Ako ste u vezi, očekuje vas zanimljivo romantično putovanje sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati poteškoće sa stomakom i probavnim traktom. Izbegavajte rizične namirnice.