Dnevni horoskop za 19. jul

jul 19 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Pred vama je dosta težak dan. Nije preporučljivo da sada potpisujete bilo šta. Najbolje bi bilo da za sada nemate veća očekivanja od svog poslovnog okruženja.

LJUBAV: Osećate da se pojavilo veliko zahlađenje između vas i voljene osobe. Niste zadovoljni situacijom koja postoji. Moguće je da planirate da izađete iz te veze u skorijem periodu.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite vašeg lekara za svaki slučaj. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke probleme. Nastupa faza u kojoj ćete biti veoma osetljivi.

BIK

POSAO: Dosta toga koči razvoj poslova u koje ste uložili vreme i novac. Nije vam lako da nađete nova rešenja na ovom polju. Moguće je da će vam zatrebati pomoć prijatelja.

LJUBAV: Moguće je da vam nove okolnosti predstavljaju otežavajuči faktor i da se udaljavate od svoje simpatije iz nekog razloga. Pred vama je nepovoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Ozbiljniji pad imuniteta bi mogao da vam naruši zdravstveno stanje. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti na neki način skloni problemima na ovom planu.

BLIZANCI

POSAO: Iako ste očekivali razrešenja u vašu korist u poslednjem trenutku su se stvari preokrenule na drugu stranu. Moguće je da vam nije lako da nađete prava rešenja.

LJUBAV: Osoba koju ste upoznali ne pokazuje dovoljno interesovanja ka vama. Pitate se da li je to prolazna faza ili ćete ipak morati da odustanete do nje i od ideje za vezu sa njom

ZDRAVLJE: Pazite na svoje srce. Moguće je da ćete imati probleme sa osetljivim krvnim pritiskom kao i neke druge kardiovaskularne smetnje. Posavetujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Nije sve krenulo kao što ste očekivali ali neki problemi i dalje mogu da se preduprede ako se budete potrudili. Očekuje vas period u kojem ćete imati šansu da menjate stvari.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da odlučite kojim ćete putem krenuti. Moguće je da partner čeka na neka objašnjenja. Važno je da se potrudite da budete iskreni prema njemu.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika bi mogla da vam stvara manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Moguće je da ćete biti skloni prehladi. Posetite lekara ako osetite tegobe.

LAV

POSAO: Preporuka je da se danas ne bavite sklapanjem novih saradnji jer biste mogli da napravite veću grešku. Pred vama je period koji vam može doneti određene rizike.

LJUBAV: Očekuje vas faza zastoja u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da će vam biti prilično teško da sa njom nađete zajednički jezik tokom ovog perioda.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno da povedete više računa o svojim navikama kako biste mogli da poboljšate opšte zdravstveno stanje.

DEVICA

POSAO: Troškovi su ispred vas i prolazna finansijska kriza bi mogla da zavlada. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite neku novu poslovnu saradnju koja će vam biti značajna.

LJUBAV: Imate utisak da pored partnera ne dobijate sve ono što vam je potrebno. Iako postoji materijalna sigurnost, emocije vam nedostaju i niste spremni da ostanete sa njim.

ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu koja bi mogla da vam stvara određene probleme na polju zdravlja. Moguće je da ćete imati promenljivo stanje kada su u pitanju vaši hormoni.

VAGA

POSAO: Preporuka je da tokom današnjeg dana ne donosite nove odluke i da se ne upuštate u bilo kakve rizike. Pred vama je period u kojem ćete imati neke gubitke i probleme.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u vašeg partnera pored kojeg ne dobijate ono što ste očekivali na početku vaše veze. Pred vama je period koji može da bude nesuglasica.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas često prati. Skloni ste problemima sa zdravljem u ovom periodu. Bilo bi dobro da više odmarate a da budete manje izloženi stresu.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete sa Ribom imati solidnu poslovnu saradnju, ali Jarca izbegavajte. U narednom periodu vas očekuju neke promene po pitanju poslovnih planova.

LJUBAV: Potrudite se da se distancirate neko vreme od negativne situacije koju imate na ovom polju. Potrebno vam je da sami shvatite šta želite a ne da vas neko na to pritiska.

ZDRAVLJE: Tegobe vezane za krvotok su naglašene kod vas. Moguće je da ćete imati neke veće probleme sa zdravljem u narednom periodu. Povedite računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete da dobijete mnogo više obaveza nego što ste očekivali. Važno je da se potrudite da ipak sve stignete na vreme.

LJUBAV: Voljena osoba meša nekoga od prijatelja u vašu vezu i to vam se ne dopada. Pokšavate da stanete tome na kraj i dajete sve od sebe da zadržite partnera.

ZDRAVLJE: Zglobovi su vam osetljivi. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni i nekim povredama, prelomima, generalno raznim tegobama vezanim za kosti i zglobove.

JARAC

POSAO: Poslovne kočnice i otežanja vam zadaju pravu muku. Ne znate kome da se obratite za pomoć. Potrudite se da napravite dobar dan i da jasno i realno procenite situaciju.

LJUBAV: Voljena osoba vam pruža podršku i razumevanje ali ne može da reši ono što vas najviše brine- poslovne probleme. Sada vam ljubav jednostavno nije prioritet.

ZDRAVLJE: Kičma vam je ponovo osetljiva. Možete da očekujete da ćete imati probleme sa leđima. Posavetujte se sa fizijatrom oko vežbi za predeo leđa i kičme.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete rešiti neke probleme iz prošlosti. Malo olakšanje vam dolazi. Današnji dan vam je generalno povoljan i sudbina je na vašoj strani.

LJUBAV: Vraća vam se kontakt sa osobom iz inostranstva, sa kojom ste nekada imali ljubavnu avanturu. Možete da očekujete zanimljiv flert. Pred vama je dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Bez većih problema. Možete da očekujete da ćete imati dosta energije u sebi i da ćete biti odlično raspoloženi tokom celog dana. Prijaće vam fizička aktivnost.

RIBE

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete imati probleme sa dokumentacijom, finansijama ili nekim kreditom. Potrudite se da date sve od sebe kako biste stanje na ovom polju rešili.

LJUBAV: Očekuje vas šansa da svom partneru otvoreno pokažete šta vas muči. Sada vas može razumeti bolje nego pre. Spremni ste da sa njim uživate i da pustite da vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Očekuje vas period u kojem možete da imate neke probleme sa zdravljem jedino ako budete bili skloni preteriavnju sa nezdravim navikama.