Dnevni horoskop za 21. jul

jul 21 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Stabilna situacija na poslovnom planu može da vam da vetar u leđa da počnete da razmišljate o novim projektima. Današnji dan je povoljan za razmišljanje o novim idejama.

LJUBAV: Konačno ste odlučili da pokažete svom partneru kako se osećate. Vaša veza nakon ovoga kreće boljim tokom. Spremni ste da uživate u trenucima koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete biti skloni nekim poteškoćama koje su povezane i sa debelim crevom pa obratite pažnju.

BIK

POSAO: Sve obaveze koje ste sebi zacrtali ćete ispuniti i mnogo ranije nego što mislite. Ostaje vam dosta slobodnog vremena za opuštanje i odmor koji ste zaista zaslužili.

LJUBAV: Očekuje vas novo ljubavno poznanstvo. Ukoliko već imate partnera, planirate zajedničko putovanje. Pred vama je povoljan period da se vašoj vezi posvetite.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti koja bi vam svakako prijala. Bilo bi dobro da se u pravo vreme posavetujete sa nekim nutricionistom koji vam može dati adekvatne savete.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da nemate posao koji ispunjava sve vaše kriterijume i da polako razmišljate o promenama. Spremni ste da se okrenete novim rešenjima za posao i zaradu.

LJUBAV: Morali biste da poradite na komunikaciji sa partnerom ako zaista želite da spasete vaš brak. Ljubav i dalje postoji ali je važno da više radite na međusobnoj podršci i razumevanju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima sa vidom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće na ovom polju.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete poželeti da odete sa posla. Ukoliko date otkaz nova prilika će se ubrzo ukazati. Potrudite se da napravite konkretan korak ka neophodnim promenama.

LJUBAV: Imate utisak da partner nije sasvim iskren prema vama. Polako počinjete da proveravate neke njegove izjave. I čini vam se da se dosta toga ne uklapa u celu priču.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa zdravljem, virusima, prehladi i tome sl. Jačajte imunitet.

LAV

POSAO: Očekuju vas neke nove komplikacije kada je u pitanju polje zarade. Dosta toga nije onako kako ste očekivali pa je važno da se posvetite svom poslu iako je nedelja.

LJUBAV: Emotivno ste stabilni i osećate veliku dozu privlačnosti prema trenutnom partneru. Možete da očekujete da će vaš odnos na duže staze biti stabilan i ozbiljan.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Trebalo bi vam da neko vreme posvetite ljudima koje volite i da se malo opustite. Pred vama je povoljan period za to.

DEVICA

POSAO: Bićete maksimalno posvećeni poslu jer vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu pred nadređenima. Očekuje vas dan u kojem ćete imati manju doza obavezan nego inače.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način zatvoreni iako partner to ne vidi. Ne pokazujete većinu svojih emocija pored njega jer vam je teško da prevaziđete unutrašnje blokade i kočnice.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja kod vas. Danas bi vam prijalo da malo odmorite i da se distancirate od negativnog okruženja. Potreban vam je san i par mirnih sati.

VAGA

POSAO: Tokom današnjeg dana se nećete oslanjati na bilo koga osim na sebe. Najvažnije poslove završavate sami. Možete da očekujete da ćete u tome biti uspešni.

LJUBAV: Iskoristite priliku da priđete osobi koja vam se dopada. Današnji dan je povoljan za početak veze. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima vezanim za napetost u mišićima, grčeve i stanja slična tome.

ŠKORPIJA

POSAO: Neće vam biti teško da realizujete svoje ideje. Uporno ste uspeli da isterate do kraja ono što ste želeli. Očekuje vas period u kojem ćete biti spemni na sve.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo. Moguće je da ćete preko prijatelja doći do ljubavi. Ako ste zauzeti sa partnerom imate manje trzavice i probleme u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima. Prijala bi vam masaža ili odlazak na fizikalnu terapiju. Posavetujte se sa stručnjacima oko odgovarajućih tretmana.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas dobar period za poslovno polje. Pohvale vam dolaze sa svih strana. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kojima ćete napredovati.

LJUBAV: Vaša strastvenost dolazi do izražaja! Voljena osoba će se prisetiti zašto se zaljubila baš u vas. Možete da očekujete povoljan period za razmenu nežnosti i osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati puno sreće i zadovoljstva. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

JARAC

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza ali nemate baš dovoljno energije da se svemu tome posvetite danas. potrudite se da uradite jedan deo posla ali i da dovoljno odmorite.

LJUBAV: Svakodnevnica vam je ispunjena ljubavlju. Zadovoljni ste svojim brakom i ništa ne biste menjali na ovom polju. Možete da očekujete pozitivan dan.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas. Povedite računa o tome. Zdravlje bi moglo da vam bude narušeno ako se ne budete pazili u narednom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan, možete da očekujete da ćete većinu poslovnih obaveza prilično lako završiti. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Prepustite se emocijama i bićete zadovoljni vi, kao i vaš partner. Pred vama je jako povoljan dan za ljubav. Od strane partnera ćete dobiti mnogo posvećenosti.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja! Osećate se dobro u svojoj koži i ništa vas ne opterećuje. Možete da računate na pozitivan period u kojem ćete biti zadovoljni.

RIBE

POSAO: Spremni ste da se upustite u nove poslovne projekte koji zahtevaju određena ulaganja. Imate dobro razrađen plan i verujete da ćete u svemu tome uspeti da postignete svoj cilj.

LJUBAV: Očekuje vas značajan razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Uskoro ćete napraviti ozbiljne planove za zajedničku budućnost. Spremni ste da malo rizikujete zarad ljubavi.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke probleme sa organima za varenje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poteškoće sa stomakom.