Dnevni horoskop za 7. avgust

avg 07 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 7. avgust? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da se nadate da ćete ostvariti sve ono što ste zamislili. Očekuje vas veoma povoljan dan za polje posla. Potrudite se da na ovom planu ostvarite svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Kolena vam mogu biti osetljiva. Potrudite se da povedete više računa o zdravlju. Ukoliko se bavite sportom, pazite da ne dođe do nekih povreda i uganuća.

BIK

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete ali ćete ipak uspeti. Važno je da imate jasno zacrtane ciljeve i prioritete na ovom polju.

LJUBAV: Imate odličan odnos sa voljenom osobom. Znate da u svakoj situaciji možete da se oslonite jedno na drugo i srećni ste zbog toga. Očekuje vas jako lep i povoljan dan.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe na polju zdravlja. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti puni pozitivne energije.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete priliku da se zaposlite ili da promenite radno mesto na bolje. Očekuju vas pozitivna dešavanja. Nadređeni su vam naklonjeni i sve se okreće vama u prilog.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete lako ostvariti neko novo ljubavno poznanstvo. Ako već imate partnera on može da bude ljubomoran zbog vaših udvarača.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja. Najbolje bi bilo da se oko svega posavetujete sa lekarom.

RAK

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje zarade kao i bolju atmosferu na poslu. Sada imate više elana i motivacije, pa ste spremniji i da se posvetite svom poslu kao i svojim ciljevima.

LJUBAV: Očekuje vas pozitivan dan za ljubavno polje. Ukoliko su postojali neki problemi sa partnerom, rešićete ih. Potrudite se da budete istrajni u svojim namerama i ciljevima.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se dobro osećati tokom današnjeg dana i da će sve biti u najboljem redu. Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Faktor sreće će vas poslužiti danas i pozitivan ishod vam dolazi. Pred vama je dan koji nosi mnogo dobre energije. Rešićete poslovne probleme koji su vas mučili ranije.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za ozbiljnu vezu. Spremni ste i vi da konačno nekome svoje srce poklonite i da se prepustite.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost i bavljenje sportom. Kada redovno trenirate, bolje se osećate u svojoj koži i zadovoljniji ste sobom. Posvetite se svojim potrebama.

DEVICA

POSAO: Polje privatnog posla se otvara na veoma dobar način kod vas, pa samim tim možete da očekujete i bolju zaradu. Pred vama je dobar dan za nove poslovne odluke i promene.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja. Smatrate da ste odabrali partnera na kojeg ćete moći da računate na duže staze u budućnosti. Očekuje vas jako dobar period za ovo polje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da budete spremni da menjate loše navike i da se suočavate sa greškama koje ste pravili na ovom planu. Izbegavajte preteran unos masnoća.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i priliku da doživite nova, važna poslovna iskustva. Spremni ste da se posvetite tome da ispunite svoje ambicije.

LJUBAV: Flertujete sa osobom koja vam se dopada i slobodni ste u kontaktu sa njom. Uskoro će doći do početka veze. Očekuje vas jako dobar period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojim stanjem na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno ste uspeli da ostvarite uspeh koji ste očekivali na poslovnom planu. Dolazi vam neki priliv novca. Spremni ste da uđete u nova ulaganja za koja verujete da će vam se isplatiti.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za ljubavno polje. Moguće je da ćete uspeti da rešite nesuglasice sa partnerom. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni da se više posvetite vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Vratni predeo je osetljiv kod vas u ovoj fazi. Mogući su problemi vezani za ukočenost, kičmu i bolove u ramenima. Možete da očekujete da će vam masaža prijati.

STRELAC

POSAO: Vreme je da se suočite sa greškama koje ste pravili u prošlosti i da pokažete da ste spremni da ih konačno ispravite. Vreme je da se zauzmete za svoj posao i da budete odgovorniji.

LJUBAV: Voljena osoba od vas očekuje iskrenost, požrtvovanost i posvećenost. Pitanje je da li ste vi spremni da joj date sve to. Moguće je da nekada niste baš sigurni u sopstvene namere.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za jetru, krvotok i tome sl. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan. Sa lakoćom završavate sve obaveze i možete da očekujete srećne okolnosti. Na ovom polju vas prati jako dobra energija danas.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje interesovanje ka tome da sa voljenom osobom dođe do braka ili zajednice. Možete da očekujete da će u budućnosti vaš odnos napredovati.

ZDRAVLJE: Problemi zbog umora su mogući kod vas u narednom periodu. Potrudite se da se više posvetite svom zdravlju i da nađete dovoljno vremena za san kako bi se regenerisali.

VODOLIJA

POSAO: Sada imate priliku da promenite radno mesto. Ukoliko ste tako nešto imali u planu, bićete veoma zadovoljni. Ostvaruju vam se želje, nove prilike vam se otvaraju i to vas motiviše.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete dva poznanstva i različite prilike za ljubavnu vezu. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost izbora na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete biti iz nekog razloga malo napeti i skloni tome da budete nervozni. Radite na sticanju unutrašnjeg mira.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa kolegama koji podržavaju vaše ideje maksimalno. Pred vama je dobar period za nove projekte.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja i konačno se bacate u akciju. Nećete još dugo biti sami! Osoba koja vam se dopada će uskoro pokazati neku novu inicijativu ka vama.

ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti malo rastrojeni. Zato je veoma važno da povedete više računa u saobraćaju.