Dnevni horoskop za 9. avgust

avg 08 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 9. avgust? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Moguće je da se od vas mnogo očekuje i da se osećate kao da trenutno niste dorasli izazovima koji su ispred vas. Važno je da se potrudite da više verujete u sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa je važno da o tome povedete računa. Generalno vam sada zdravlje može biti na neki način nestabilno.

BIK

POSAO: Potrudite se da mirno prihvatite neke komplikacije koje su nastale na poslovnom polju. Važno je da budete prizemni i uvek spremni da se sa iznenadnim problemima uhvatite u koštac.

LJUBAV: Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi koja vam se dopada jer ona polako gubi nadu da ćete to učiniti. Moguće je da joj ponestaje strpljenja i da je na korak od odustajanja.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i možete da imate neke probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Najbolje bi bilo da se ne forsirate i da nađete vremena da se malo odmorite.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje administrativnih i formalnih pitanja. Možete da očekujete srećne okolnosti na ovom polju. Pred vama je dan u kojem ćete biti veoma produktivni.

LJUBAV: Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom. Moguće je da vam smeta to što ne provodite dovoljno vremena zajedno i želite da se to promeni kako bi vaša veza mogla da se menja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim nogama. Tokom današnjeg dana možete da budete skloni nekim povredama ili problemima u ovom predelu tela. Posvetite se svom zdravlju.

RAK

POSAO: Možete da očekujete stabilnost i priliku da postepeno napredujete. Poslovna situacija je odlično prikazana kod vas. Nemate razloga danas da budete zabrinuti oko bilo čega.

LJUBAV: Teško pokazujete osećanja zbog razočarenja koja ste imali u prošlosti. Vreme je da to prevaziđete. Konačno je došao trenutak da nastavite dalje, da stavite tačku tamo gde je treba.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga koji vam se unos tečnosti dnevno preporučuje. Najbolje bi bilo da ništa ne lečite na svoju ruku.

LAV

POSAO: Ukoliko budete uspeli da sklopite neki dogovor ili ugovor danas, na duže staze ćete biti zadovoljni. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za polje posla.

LJUBAV: Partner ima očekivanja od vaše veze i na neki način se trudi da vam to stavi do znanja. Pitanje je da li ste vi spremni da njegove želje ispunite. Moguće je da pravite kompromise sa sobom.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija. Moguće je da ćete biti skloni reakcijama na ovom polju. Izbegavajte sve alergene i namirnice koje su za vas rizične. Vodite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: U poslovnom okuženju možete da očekujete neke nagle konflikte i probleme. Stanje nije onakvo kakvo ste se nadali da će biti. Potrudite se da se prilagodite okolnostima.

LJUBAV: Došlo je vreme da saznate neke istine o vašem partneru. Moguće je da vam se određene stvari neće dopasti. Pred vama je prilika da otvorite svoje oči.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Potrebno je da povećate unos vitamina i da se potrudite da više vodite računa o svom zdravlju.

VAGA

POSAO: Ukoliko budete postupili impulsivno, moguće je da ćete se pokajati. Pazite na svoje ponašanje na poslovnom polju. Važno je da se ne upuštate u problematične situacije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima emocije prema vama. Uskoro ćete ući u ljubavnu vezu sa njom. Vaš odnos može da potraje na duže staze u budućnosti i da bude bolji nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni raznim problemima sa zdravljem pa bi bilo dobro da budete dodatno oprezni.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da nađete način da promenite perspektivu i svoje mišljenje o poslovnim problemima. Potreban vam je drugačiji stav kako biste rešili određene situacije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas malo teži dan. Moguće je da će atmosfera biti prilično napeta kod vas na ovom polju. Niste spremni za kompromise sa partnerom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka gojenju ali i ka problemima sa holesterolom i krvnom slikom.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje ili saradnju sa inostranstvom, možete da očekujete da će današnji dan biti povoljan za to. Pred vama je povoljan dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do prekida veze u kojoj ste trenutno. Niste spremni da pravite kompromise. U ovom trenutku radije birate sebe nego prilagođavanje drugome.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da živite zdravije. Dolazi faza u kojoj će biti neophodno da menjate svoje loše navike i da se posvetite zdravijem životnom stilu.

JARAC

POSAO: Očekuje vas šansa da ostvarite bolju zaradu. Moguće je da vam pomoć dolazi preko neke ženske osobe sa kojom ćete uspeti da ostvarite jednu dobru poslovnu saradnju.

LJUBAV: Imate potrebu za novim dešavanjima na emotivnom polju, ali kada se desi prilika za poznanstvo ostanete nekako ukočeni. Niste spremni da pređete preko nekih svojih granica.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti. Moguće je da bi vam prijalo da svoje navike u ishrani menjate u narednom periodu kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da vam je potrebno da se malo distancirate od poslovnih obaveza i da se odmorite. Niste spremni da se forsirate obavezama sada, potreban vam je odmor.

LJUBAV: Preispitujete dešavanja iz prošlosti i pokušavate da dođete do odgovora na pitanje da li ste sa pravom osobom ili je izbor bio pogrešan. Potrebno vam je vreme da posložite utiske.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za vid su naglašeni kod vas u narednom periodu. Oči će vam biti pogotovo osetljive. Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično podložni zdravstvenim tegobama.

RIBE

POSAO: Vi ste vrlo odlučni i lako sprovodite u delo ideje koje imate. Možete da očekujete srećne okolnosti danas. Poslovno polje vam se pozitivno pokreče i dolazi do promena.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma originalno i slobodno. Moguće je da ona nije spremna za sasvim ozbiljnu vezu sa vama. Pitanje je da li ste vi spremni za avanturu.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su mogući. Očekuje vas period u kojem možete da imate probleme sa zdravljem na psihosomatskoj bazi. Poradite na tome da budete smireniji.