Dnevni horoskop za 11. avgust

avg 10 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta..

OVAN

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom ishodu događaja na polju posla. Sve okolnosti idu u vašu korist. Spremni ste da se posvetite poslu i da iskoristite vaših 5 minuta na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima. Bićete malo osetljivi danas i podložni prehladi. Pred vama je period u kojem bi disajni putevi takođe mogli da vam budu osetljivi.

BIK

POSAO: Bićete zadovoljni kada budete čuli lepe vesti koje se tiču vašeg polja zarade. Stanje je sve bolje i bolje. Spremni ste da se još više posvetite svom poslu i obavezama.

LJUBAV: Možete da se nadate stabilnoj situaciji sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, privlači vas jedna Devica sa kojom možete da ostvaarite stabilnu i ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. U narednom periodu pogotovo kod vas može da bude prisutna velika želja za slatkišima. Prekomerni unos šećera za vas ne može da bude dobar.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete preokrete kada je u pitanju poslovno polje. Ništa neće biti onako kako očekujete pa je najbolje da se pripremite za iznenađenja i pokažete snalažljivost.

LJUBAV: Moguće je da imate pogrešnu sliku o osobi koja vam se dopada i da ćete uskoro razbiti svoje iluzije o njoj. Vreme je da se posvetite tome da sa njom izgradite realniji odnos.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća kod vas, kao i problemi sa niskim pritiskom. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni raznim problemima na polju zdravlja.

RAK

POSAO: Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate konačan ishod situacije. Pazite da svojim ponašanjem dodatno ne zakomplikujete stvari na polju posla. Pokažite strpljenje i takt.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi na neki način mogla da bude povezana sa inostranstvom. Spremni ste da sa njom pokrenete vezu, pa makar i na daljinu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme na ovom polju pa bi bilo dobro da se oko svega posavetujete sa lekarom.

LAV

POSAO: Očekuje vas dobra atmosfera u komunikaciji sa saradnicima kao i povoljna prilika da ostvarite novo poslovno partnerstvo koje bi za vas moglo da bude veoma značajno.

LJUBAV: Mogućnost da uđete u novu vezu je pred vama. Ako otvoreno pokažete svoje interesovanje, bićete veoma zadovoljni. Osoba koja vam se dopada želi vas takođe.

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom planu. Možete da očekujete da ćete se tokom današnjeg dana osećati generalno dobro. Povoljan je dan da se posvetite sebi i ljudima koje volite.

DEVICA

POSAO: Neke nove vesti vam pristižu ali vi kao da niste sigurni da li su to istiniti podaci. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da ostvarite neke promene na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova, moguće je pozitivno iznenađenje za vas. Spremni ste za nova uzbuđenja i avanture na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati potrebu da se malo više posvetite sebi. Vreme je da zdravlje postavite na prvo mesto.

VAGA

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza pa vam je potrebna nečija pomoć kako biste sa svim tim mogli da izađete na kraj. Očekuje vas period u kojem ćete se dosta baviti poslom.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene. Smatrate da vas iz stanja apatije može izvući samo nov partner. Potrebna vam je ljubav kako biste se ponovo osetili živim.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti. Važno je da povedete više računa o svom zdravlju, da pazite na svoje navike i da se potrudite da ojačate svoj organizam.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla kao i priliku da svima pokažete da ste na pravoj poziciji u pravo vreme. Spremni ste da se zauzmete za svoje ideje.

LJUBAV: Ukoliko se budete prepustili emocijama, otkrićete neke nove stvari o sebi i partneru. Možete da očekujete jako povoljan dan na ovom polju. Pred vama je odlična faza.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim očima. Možete da očekujete da ćete biti malo osetljiviji i da ćete biti podložni problemima sa vidom. Povedite računa da ne dođe do neke povrede oka.

STRELAC

POSAO: Očekuju vas promene na poslovnom planu. Ukoliko ste dobili novu ponudu, prihvatićete je i biti zadovoljni. Možete da očekujete generalno pozitivne preokrete.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate probleme koje krijete od očiju javnosti. Pred drugima izgleda kao da ste savršen par ali vi duboko u sebi osećate da više niste srećni.

ZDRAVLJE: Manje probavne smetnje su moguće kod vas u narednom periodu, pa je zato jako važno da maksimalno povedete računa o svojoj ishrani. Vreme je da se pozabavite sobom.

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da realizujete poslovni dogovor koji vam može biti od veoma velikog značaja. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja i promene.

LJUBAV: Nemojte da potiskujete svoja osećanja jer se zbog toga možete osećati jako loše. Pokažite emocije partneru. Vreme je da se suočite sa svim onim što nosite u sebi.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni problemima sa kijavicom, alergijama, kašljanjem ali i sa bronhitisom i upalom pluća.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da je došlo vreme da se suočite sa realnim poteškoćama i nepogodama koje vladaju na poslovnom polju. Organizujte se i uzmite odgovornost u svoje ruke.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna ljubavna situacija. Ako ste slobodni, moguć je flert ali ne i početak veze sa osobom koja vam se dopada. Potrebno je još vremena kako bi se zbližili.

ZDRAVLJE: Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje probleme sa krvnom slikom, pa povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Nije povoljan trenutak za velike rizike niti bilo kakve promene. Potrudite se da na neki način održite postojeće stanje. Balansirajte i ne ulazite u veće projekte sada ako je moguće.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i nadate se da će ona umeti da prepozna vaš trud. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da uđete u novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska. Važno je da redovno jedete, dovoljno odmarate i da se posvetite svojim potrebama na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.