Dnevni horoskop za 14. avgust

avg 13 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 14. avgust? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete danas biti previše umorni da biste mogli da izvučete maksimum iz poslovnog dana. Nije vam povoljan period i najbolje bi bilo da sada ne očekujete previše.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudima. Moguće je da ćete imati neke smetnje vezane z agrudni koš, a ženski pripadnici ovog znaka bi trebali da povedu računa o dojkama.

BIK

POSAO: Ukoliko budete pokazali upornost možete da očekujete poslovne rezultate koji su više nego zadovoljavajući za vas. Možete da očekujete generalno povoljan dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da trenutno vlada zatišje između vas i osobe koja vam se dopada i da teško prihvatate. Ako ste u braku, sa voljenom osobom imate veći problem koji se ne rašava lako.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo. Generalno vam je grlo slaba tačka koja može da bude problematična kod vas i u budućnosti.

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan dan za vaše poslovno polje. Potrudite se da ne pokrećete važne projekte danas i da se više posvetite poslovima koji vas čekaju iz prethodnog perioda.

LJUBAV: Moguće je da vam dolaze neki manji problemi u komunikaciji sa osobom koju pokušavate da osvojite. Najbolje bi bilo da ništa ne forsirate danas na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni hormonalnim smetnjama i tegobama zbog toga.

RAK

POSAO: Ako možete pokušajte da sklopite neko partnerstvo sa osobom koja je takođe rođena u vodenom znaku kao i vi. Možete da očekujete pokretanje pozitivnih promena.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i uživate pored njega. Možete da očekujete stabilnu ljubavu situaciju. Spremni ste da se posvetite ostvarenju ljubavne stabilnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Proverite dioptriju. Generalno vam nije baš povoljan dan za polje zdravlja pa bi bilo najbolje da se javite vašem lekaru.

LAV

POSAO: Ukoliko planirate putovanje pred vama su pozitivne okolnosti. Sve će biti i bolje nego što očekujete. Možete da se nadate dobrim preokretima koji će vam ići u prilog.

LJUBAV: Vaša emotivna situacija je haotična. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom ne biste smeli da se upuštate u nešto više iako postoji jaka, fatalna magnetska privlačnost.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i potrudite se da se držite podalje od alkohola. Posvetite se sebi, zdravom životu, zdravim navikama i pokušajte da se odreknete svega što je loše po vas.

DEVICA

POSAO: Nemojte da očekujete previše promena na poslovnom planu danas. Neke stvari će jednostavno teći usporeno i važno je da prihvatite da ne može sve da ide kao što očekujete.

LJUBAV: Moguće je da se osoba kojoj se udvarate predomislila i da ipak ne gaji interesovanje ka vama. Nekada treba da priznate poraz i da nastavite dalje, prepoznajte taj trenutak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Moguće je da ćete biti skloni tegobama koje su uzrokovane nedostatkom magnezijuma. Povećajte unos minerala.

VAGA

POSAO: Pozitivan stav koji ste zauzeli na poslovnom planu može da vam donese više nego dobre rezultate. Važno je da verujete u sebe i u svoje sposobnosti bez obzira na sve.

LJUBAV: Imate utisak da je voljena osoba neiskrena prema vama i to vas opterećuje. Biće vam teško da sasvim jasno rešite probleme koji su se pojavili u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Moguća je uznemirenost, problemi sa stresom i nervozom. Moguće je da vam je potrebno vreme da se izmestite iz stresnog okruženja i da nađete više vremena za sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novih poslovnih projekata i promena. Pokažite inicijativu i bićete zadovoljni promenama koje vas očekuju na ovom polju.

LJUBAV: Rešili ste da stavite tačku na vezu u kojoj niste srećni. Želite da nastavite dalje i da nađete ljubav svog života. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući kod vas u narednom periodu, kao i generalno osetljivost koja je naglašena vezano za urogenitalni trakt. Posavetujte se sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Pripremite se za neka otežanja na poslovnom planu. Dosta toga neće biti onako kako očekujete. Današnji dan vam nije dobro postavljen, imaćete komplikacije na svim poljima.

LJUBAV: Moguće je da niste imali dovoljno vremena da se posvetite vašem partneru i da vam on sada to prebacuje. Pred vama je period u kojem ćete imati bračnu krizu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas prati u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Povedite više računa o sebi.

JARAC

POSAO: Očekujte dan u kojem će biti manjih prepreka i otežanja na poslovnom planu. Ne ide vam baš sve glatko i potrebno vam je vreme da neke probleme rešite i prevaziđete.

LJUBAV: Pripremite se za važan razgovor sa partnerom. Moguće je da od današnjih dogovora zaavisi zajednička budućnost. Ako ste slobodni moguće je značajno novo poznanstvo kod vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega. Moguće je da ćete imati i neke tegobe vezane za glavobolju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neki manji gubitak ili štetu. Potrudite se da na neki način osigurate svoju imovinu od mogućih šteta ili krađe, itd. današnji dan vam nije povoljan.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuju vas veće trzavice i problemi tokom današnjeg dana. Moguće je da između vas i partnera već duže vreme vladaju neki problemi.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem. Povedite računa o ishrani. Probava vam je naglašena kao veoma slaba tačka.

RIBE

POSAO: Nije preterano povoljan dan za sklapanje bilo kakvog posla. Potrudite se da sve ono što vam je važno malo odložite kako biste izbegli loše aspekte i loše događaje.

LJUBAV: Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu. Moguće je da ipak nećete pristati na to jer želite više. Spremni ste da se više posvetite odnosu sa odnosom koju smatrate vrednom toga.

ZDRAVLJE: Osetljiva su vam pluća i možete da budete veoma skloni problemima sa zdravljem. Ukoliko vas bude pratio učestali kašalj obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.