Dnevni horoskop za 15. avgust

avg 15 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Potrebno vam je vreme da donesete ispravnu odluku na polju posla. Sada nije trenutak za impulsivnost i brzopletost kojoj ste inače skloni vi. Menjajte loše navike i stavove.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja može da vam bude problematična. Hormonalne promene bi mogle da vam donesu tegobe sa zdravljem.

BIK

POSAO: Moguće je da nećete dobiti sve ono što ste očekivali na poslovnom polju danas, ali vremenom ćete ostvariti ciljeve. Važno je da budete istrajni ali i strpljivi u svemu.

LJUBAV: Uporni ste u svojoj nameri da osvojite osobu koja vam se dopada. Možete da očekujete pozitivne preokrete. Pred vama je povoljan period za ovo polje.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost kod vas u narednom periodu. Izbegavajte bilo kakvo naprezanje, odmarajte danas, štedite svoju energiju i uzimajte više vitamina.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste pokazali da ste sposobni, da možete da radite više stvari u isto vreme i da ćete zbog toga dobiti bolju poziciju. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu i obavezama.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano tvrdoglavi u komunikaciji sa voljenom osobom, može doći do prekida. Važno je da pokažete da nekada želite da napravite i neki kompromis.

ZDRAVLJE: Osetljiva koža vam stvara probleme sa zdravljem. Važno je da povedete više računa o sebi. Posavetujte se oko svega sa dermatologom koji će vas uputiti u sve.

RAK

POSAO: Dolazite do prilike da napredujete. Moguće je da su nadređeni ali i svi generalno, zadovoljni vašim radom. Pred vama je jako povoljan dan za ovo polje.

LJUBAV: Sve dok ste spremni da se borite za vezu sa osobom koju volite, postoji nada da ostanete zajedno. Važno je da budete spremni na kompromise i promene.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima i tegobama na polju zdravlja. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije. Idite redovno kod lekara i nemojte da zanemarujete probleme koji vas muče.

LAV

POSAO: Dolaze vam neke neočekivane situacije na poslovnom planu. Dobra vest je da ćete sa njima izboriti i da ćete uspeti da odnesete još jednu pobedu. Ne sumnjajte u sebe.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u svog partnera. Počeli ste da preispitujete sve svoje emotivne odluke a u budućnosti će se ispostaviti da ste u vezi svega bili upravu.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru koja bi mogla da vam bude slaba tačka u narednom periodu. Vreme je da menjate loše navike i da se posvetite zdravijem životu kako bi vam zdravlje bilo bolje.

DEVICA

POSAO: Imaćete sreće i lako uspeti da ostvarite ono što budete želeli. Pred vama je odličan dan za posao. Možete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada. Pokazaćete joj da sa vaše strane postoji interesovanje prema njoj. Spremni ste da napravite korak ka tome da se desi veza.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih povreda. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim poteškoćama na ovom polju. Važno je da izbegavate rizične situacije i da se čuvate.

VAGA

POSAO: Pred vama su promene koje u značajnoj meri mogu da utiču na vaš položaj vezan za polje posla. Očekuje vas faza koja donosi preokrete, no, uspećete da se snađete.

LJUBAV: Dosadile su vam česte svađe sa voljenom osobom i jedino što želite- jeste da se distancirate od nje na neko vreme. Moguće je da je prekid veze ipak za vas najbolje rešenje.

ZDRAVLJE: Migrena vas muči i možete da budete skloni problemima sa glavom i očima. Najbolje bi bilo da se u narednom periodu oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je jako povoljan dan kada je u pitanju poslovno i finansijsko polje. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati važna nova dešavanja.

LJUBAV: Ukazaće vam se šansa da se upustite u zanimljivu avanturu sa osobom koja bi mogla da poželi i nešto više od toga. Spremni ste da budete otvoreniji na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladi i problemima na polju zdravlja. Pad imuniteta vam donosi poteškoće na ovom polju. Važno je da povedete više računa o svom zdravlju sada.

STRELAC

POSAO: Veoma ste uporni i uradićete sve što je do vas kako biste uspeli da dođete do poslovnog napredovanja. Spremni ste da se posvetite svojim obavezama i da ostvarite pozitivne rezultate.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje će u vama probuditi emocije. Uskoro ćete upeti da ostvarite intimniji odnos sa tom osobom. Preokreti i dobre promene vam dolaze.

ZDRAVLJE: Osetljiva pluća bi mogla da vam stvaraju manje probleme na ovom polju. Izbegavajte duvanski dim. Danas možete imati i manje probleme sa probavom.

JARAC

POSAO: Očekuju vas pozitivni preokreti na poslovnom planu. Uspećete da izađete iz problema i dugova koji su vas u prethodnom periodu jako opterećivali. Konačno rešavate sve.

LJUBAV: Posvetite se voljenoj osobi i pokažite joj da je volite. Postoji veoma velika šansa da se vaš odnos popravi u narednom periodu. Važno je da joj pokažete da i dalje imate osećanja.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam varira. Mogli biste da imate probleme sa kardiovaskularnim sistemom u narednom periodu. Idite redovno kod lekara kako bi proverili stanje na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete morati da menjate neke stvari po pitanju organizacije. Važno je da budete realni po pitanju svojih očekivanja.

LJUBAV: Možete da očekujete značajna dešavanja sa osobom koju poznajete već duži vremenski period. Pred vama je faza u kojoj ćete imati zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća aktivnost. Važno je da se posvetite tome da redovnije trenirate i da poradite više na sebi. Izbegavajte preteran unos slatkiša, gaziranih pića i tome sl.

RIBE

POSAO: Ako se bavite prodajom nekretnina ili imate neko nasledstvo koje očekujete, pred vama je povoljan dan. Možete da se nadate pozitivnim rešenjima i dobrim promenama na ovom polju.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja prema partneru. Lepo vam je kada ste zajedno i trudite se da kvalitetno provodite zajedničko vreme. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Potrudite se da vam zdravlje bude na prvom mestu. Kada posetite da ste malaksali, dajte sebi priliku da odmorite. Nemojte da se iscrpljujete previše.