Dnevni horoskop za 16. avgust

avg 16 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta..

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera u radnom kolektivu. Manje nesuglasice sa kolegama ćete veoma lako uspeti da rešite. Posvetite se vašem poslu i nemojte mnogo da se bavite drugim stvarima.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi i možete da očekujete da će biti manjih komplikacija sa zdravljem. Oko svega se na prvom mestu posavetujte sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan za polje finansija. Sreća će vas pratiti tokom čitavog dana. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru i uživate u emocijama i nežnostima koje razmenjujete. Srećni ste u vašem braku i želite da zadržite stabilnost na duže staze.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom polju. Možete da očekujete da će vam na ovom polju situacija biti sasvim stabilna bez većih problema i komplikacija.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete sreće na polju posla danas. Pred vama je mogućnost da ostvarite neki manji napredak. Ako se budete posvetili svojim prioritetima bićete zadovoljni.

LJUBAV: Značajan dan za polje ljubavi vas očekuje. Moguće je da će vam voljena osoba ponuditi brak ili zajednicu. Spremni ste za značajne promene kada je ovo polje u pitanju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vrtoglavicom. Povedite računa o mogućim problemima sa niskim pritiskom. Izbegavajte preterano naprezanje i uzimajte tečnost.

RAK

POSAO: Skloni ste tome da sumnjate u svoje saradnike. Sve više vam se čini da postoje neke stvari koje se skrivaju od vas. Moguće je da dosta toga na ovom polju kod vas ne ide u željenom pravcu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je nije iz istog mesta kao vi ali to vas neće sprečiti da pokušate da uđete u vezu na daljinu. Spremni ste da se malo žrtvujete za ljubav.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je malo slabija kod vas i to vam može predstavljati problem. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Čuvajte zdravlje danas.

LAV

POSAO: Vaša kreativnost vam se može pozitivno odraziti na vaše poslovno polje. Naćićete način da rešite mnoge probleme. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu i obavezama.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u vodenom znaku moguće je da ćete uskoro ući u vezu sa njom. Spremni ste da taj odnos pokrenete u što boljem pravcu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Posvetite se sebi,ljudima koje volite i uživajte u pozitivnom danu.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do boljeg radnog mesta na kojem vas očekuje više slobodnog vremena. Bićete rasterećeniji i spremniji da se bavite novim radnim zadacima.

LJUBAV: Spremni ste da uđete u brak sa partnerom sa kojim ste u vezi. Uskoro vam slede pozitivne promene. Imaćete mogućnost da budete zadovoljni situacijom na ovom polju.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju. Moguće je da će vam neke stvari danas malo teže pasti. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama na polju zdravlja.

VAGA

POSAO: Pred vama je pozitivan dan tokom kojeg vas očekuje prilika za odmor. Ne biste trebali da imate previše obaveza. Očekuje vas dosta pozitivne energije koja će vam pomoći.

LJUBAV: Spremni ste za novu vezu sa osobom koja je prisutna u vašem okruženju već neko vreme. Još samo da ona pristane na vaš predlog. Lep dan je ispred vas za ljubav.

ZDRAVLJE: Imate čak i višak energije! Posvetite se bavljenju sportom i nekom fizičkom aktivnošću. Kada budete bili u dobroj formi i kondiciji bolje ćete se osećati.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je mogućnost da ostvarite nov poslovni dogovor koji će voditi do dosta većeg profita. Spremni ste da se posvetite poslu i da ostvarite željene rezultate.

LJUBAV: Ljubomorni ste ali pokušavate da prikrijete to. Moguće je da ćete u narednom periodu imati prolaznu krizu u vezi. No, sve možete da prevaziđete ako se budete potrudili.

ZDRAVLJE: Poradite na smirenosti. Moguće je da ste često napeti i nervozni, što svakako negativno utiče na vaše polje zdravlja. Izbegavajte stresne situacije u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Mnogo poslovnih obaveza vas očekuje. Možete da se oslonite na saradnike koji će želeti da vam izađu u susret i da vam pomognu. Puno vam znače dobri kolegijalni odnosi.

LJUBAV: Sa voljenom osobom nemate dobar odnos i niste sigurni kako da se postavite. Moguće je da niste spremni na prekid ali i da među vama ima dosta problema koji nisu lako rešivi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet i da povedete generalno više računa o svom zdravlju. Nije vam baš povoljan dan.

JARAC

POSAO: Opustite se tokom današnjeg dana. Veće brige ne biste trebali da imate. Možete da računate na generalno mirno stanje kada je u pitanju posao. Za sada je sve pod kontrolom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je veoma povoljan dan za flert. Očekuju vas zanimljiva poznanstva i nova dešavanja sa osobom koja će vam biti zanimljiva.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa aritmijom i srčanim sistemom. Ako ste već imali poteškoće na polju zdravlja, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete podršku od strane nekog starijeg saradnika ili osobe od autoriteta. Možete da se nadate pozitivnim prilikama za poslovno napredovanje koje priželjkujete.

LJUBAV: Očekuje vas komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Važno vam je da se pred njom postavite u najboljem svetlu. Želite da se ona zaljubi u vas i da je šarmirate.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete generalno dobar dan u kojem ćete biti stabilni i imati dosta energije u sebi. Veći problemi vam ne stoje sada.

RIBE

POSAO: Razmišljate o promenama koje želite da ostvarite na poslovnom planu ali nikako da pokrenete prvi korak ka tome. Biće potrebno da preduzmete više inicijative.

LJUBAV: Moguće je da je neka osoba iz vaše prošlosti pokušava da vam se vrati. Vi to verovatno ne želite jer ste u svojoj glavi neke stvari raskrstili i ne želite da se vraćate.

ZDRAVLJE: Respiratorni organi su vam osetljivi. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa disajnim putevima i da će vam biti potrebna pomoć lekara kako bi ih rešili.