Dnevni horoskop za 18. avgust

avg 18 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da se nadate šansi da ostvarite bolju zaradu nego u prethodnom periodu. Pred vama je odlična faza za polje posla i novca, pa treba da je iskoristite.

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladi i upalnim stanjima. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i budite spremni na to da malo više odmarate i da budete generalno oprezniji.

BIK

POSAO: Možete da dobijete ohrabrenje koje vam je potrebno kako biste došli do poslovnog napredovanja. Pred vama je povoljan period da se posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Niste sigurni da li da se upustite u novu vezu sa osobom koja vam se udvara ili da ipak preskočite tu ponudu. Dajte sebi vremena da odlučite u posvetite se svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi. Mogućeje da ćete po tom pitanju imati neke manje zdravstvene probleme u narednom periodu. Važno je da pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Ne želite da odustanete od planova koje ste sebi zacrtali iako su svuda oko vas negativna dešavanja. Moguće je da nećete imati mnogo sreće na poslu danas.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni očekuje vas povoljan dan da ostvarite neko novo ljubavno poznanstvo. Možete da očekujete nova dešavanja koja će vas pokrenuti i dati vam energiju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Povedite više računa o svom zdravlju u narednom periodu. Moguće je da će vam se vratiti neke tegobe koje ste imali ranije.

RAK

POSAO: Ako budete bili preterano impulsivni moguće je da ćete sebi stvoriti problem na poslu bez potrebe. Potrudite se da ipak budete malo smireniji i taktičniji u svojim reakcijama.

LJUBAV: Razmišljate o braku i ozbiljnijim koracima sa voljenom osobom. Međutim, moguće je da ona nije spremna na to. Važno je da pokažete dovoljno strpljenja i razumevanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguće je da ćete imati probleme sa koncentracijom. Današnji dan vam generalno nije baš povoljan za polje zdravlja pa se pazite.

LAV

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje privatnim biznisom. Očekuje vas mogućnost za proširenje posla. Posvetite se svojim obavezama i dajte sve od sebe kako bi na ovom polju ostvarili uspeh.

LJUBAV: Ukoliko ste u zajednici, očekuje vas poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom. Sudbina vam je naklonjena i uspećete da promenite sve ono što vam ne odgovara u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas muči. Prijala bi vam masaža. Izdvojite neko vreme za sebe, posetite neki spa centar, relaksacija vam je neophodna. Pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Jako je važno da imate dovoljno pozitivan stav po pitanju ishoda novog poslovnog projekta. Cinizam vam se ne može isplatiti. Menjajte negativne poglede na svet.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sasvim spremna za stabilnu vezu ali je avantura moguća. Ako ste u braku ili vezi mogući su manji nesporazumi sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Imaćete manje probleme na polju zdravlja. Izbegavajte kozmetičke proizvode koji nisu provereni i koji vam mogu izazvati reakciju.

VAGA

POSAO: Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ćete uraditi sve ono što je do vas kako bi uspeli da ih ostvarite. Važno vam je da svoje ciljeve ispunite.

LJUBAV: Ne dopada vam se partnerova ljubomora. Smatrate njegove reakcije preteranim. Moguće je da ete u narednom periodu sve teže nalaziti zajednički jezik.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju žuč. Mogući su problemi sa zdravljem kod vas. Želudac vam je veoma osetljiv. Oko svega se posavetujte sa partnerom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete promene kada je u pitanju vaša zarada. Moguće je da nećete biti preterano zadovoljni okolnostima na ovom polju. Sada imate kočnice sa svih strana.

LJUBAV: Možete da se nadate jako dobroj situaciji sa voljenom osobom, sa kojom se savršeno nadopunjujete i razumete. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem. Potrudite se da se više posvetite sebi i svojim potrebama i idite redovno kod lekara.

STRELAC

POSAO: Prilično ste nervozni i ne prihvatate lako nova poslovna dešavanja. Nedostaje vam motivacija kako biste se posvetili svom poslu na najbolji mogući način.

LJUBAV: Vama je jako važno da pored sebe imate osobu sa kojom niste samo u ljubavnom već i u prijateljskom odnosu. Očekuje vas povoljna faza za ljubavna dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Moguće je da ćete biti skloni dehidrataciji i problemima koje donosi sunčanica. Držite se podalje od velikih vrućina.

JARAC

POSAO: Ne biste trebali da očekujete značajna dešavanja na poslovnom planu danas. Stanje ostaje nepromenjeno. Pred vama je dan u kojem ćete mati i dovoljno slobodnog vremena.

LJUBAV: Maštate o osobi koju poznajete ali nemate dovoljno hrabrosti da joj priđete. I dalje ostajete sami. Da biste bili srećni u ljubavi, morate poraditi na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Današnji dan vam nije povoljan za zdravlje, možete da budete skloni raznim problemima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko tegoba koje vas muče.

VODOLIJA

POSAO: Ozbiljno razmišljate o ponudi za posao u inostranstvu. Moguće je da će vam se preokret isplatiti i da ćete biti zadovoljni novim ponudama na ovom polju.

LJUBAV: Pojavljuje se nova osoba sa kojom ste poželeli da gradite zajedničku budućnost. Postepeno vaša veza može da napreduje. Osećate da se savršeno nadopunjujete.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima se pojavljuju u narednom periodu pa o zdravkju sada svakako treba da povedete malo više računa nego što to radite inače.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste bez posla, otvara vam se nova prilika da promenite svoj status po tom pitanju. Imaćete mogućnost da se pokrenete i da se aktivirate oko bitnih promena.

LJUBAV: Razmišljate o većim ljubavnim promenama jer niste zadovoljni trenutnom vezom. Moguće je da vam se neko nov uskoro pojavljuje. Spremni ste za ljubavna uzbuđenja.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje na ovom polju vas očekuje. Ne biste trebali da imate probleme bilo kog tipa. Očekuje vas povoljan dan koji treba da iskoristite za svoj užitak.