Ljubavni horoskop do 31. avgusta 2019

avg 18 2019 /

Ljubavni horoskop

Zalazimo u drugu polovinu avgusta, leto je u punom jeku pa je ostalo dovoljno vremena za romanse i avanture karakteristične za ovaj deo godine. 

Saznajte kakve ćete biti sreće na emotivnom planu u ovom periodu.

OVAN
Vaša mašta može da stvori sve ono čega nema, ali kad se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrzani između voljene osobe i jednog člana svoje porodice.

BIK
Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji će u vama buditi nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

BLIZANCI
Na pametan način uspećete da spojite lepo s korisnim. Drugoj strani svideće se vaš smisao za detalje. Partner će isto tako zauzeti prijateljski stav i utešiće vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života.

RAK
Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenuće otvorenije u tom pravcu. Pritom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoleće iskušenju nametanja svoje volje.

LAV
Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos svojoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe.

DEVICA
Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno sa nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

VAGA
Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

ŠKORPIJA
Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako pak ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

STRELAC
Neobavezna druženja uz kafu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete da u potpunosti pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

JARAC
Bićete maksimalno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumeti. Neka se samo dobro zabavljaju bez objašnjavanja.

VODOLIJA
Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba da vagate jer može doći do nesporazuma. Važno je samo da prvo razmislite, a tek onda kažete. Tako će sve biti kako treba.

RIBE
Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi uprotnog spola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam skloni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.