Dnevni horoskop za 20. avgust

avg 19 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 20. avgust? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novih poslova ili za potpisivanje bilo kakvih ugovora na ovom polju. Možet da očekujete da ćete danas generaln imati otežanja na ovom planu.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv. Pred vama je period u kojem možete da budete veoma skloni infekcijama i problemima na polju zdravlja. Potrudite se da izbegavate rizike.

BIK

POSAO: Brojne poslovne obaveze vam stvarau veliki pritisak. Imate utisak da nećete uspeti sve da završite na vreme. Važno je da poradite na boljoj organizaciji obaveza.

LJUBAV: Nastupa malo teži period za ljubav. Okruženje u kojem se nalazite bi moglo da bude protiv vaše veze. Moguće je da ćete neko vreme rešiti da držite svoju ljubav u tajnosti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam stvara određene probleme. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka zdravstvenim tegobama. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko budete pokazali svoju smireniju i odgovorniju stranu, vremenom ćete zadobiti više poverenja od nadređenih. Važno je da pokažete drugačiji pristup ka poslu.

LJUBAV: Ako ste se dvoumili između dva kandidata za vezu odabraćete onog koji je stariji i iskusniji. Moguće je da ćete uskoro imati priliku za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke tegobe koje su povezane sa povišenim krvnim pritiskom. Pazite na sebe.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas bolja zarada. Moguća je pomoć od neke osobe sa kojom ste u srodstvu. Moguće je da će vam se neka rešenja sama pokrenuti.

LJUBAV: Vaša emotivna situacija je konfuzna. Moguće je da ni sami ne znate šta tačno želite. Potrebno vam je vreme kako biste na pravi način sagledali svoje želje i emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da se maksimalno potrudite da pratite pravila zdrave ishrane i da ne unosite veću količinu masti i šećera u narednom periodu.

LAV

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje pred vama su manje komplikacije i otežanja. Moguće je da neče stvari ići baš onako kako ste planirali i očekivali danas.

LJUBAV: Imate prilično neobičan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da i vi i ona krijete tu vezu iz nekog razloga. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke ljubavne rizike.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da se držite podalje od duvanskog dima i da čuvate zdravlje svojih pluća i organa za disanje. Povedite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Povedite računa o svojim troškovima. Ukoliko budete preterali, možete se naći u većim problemima nego što očekujete. Važno je da ne idete dalje od svojih realnih mogućnosti.

LJUBAV: Ne osećate se više isto pored partnera i pripremate idealan izgovor da prekinete vezu. Možete da očekujete da će vaš odnos biti na neki način poljuljan u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane. Važno je da budete spremni da se više posvetite zdravim navikama kako bi zaista mogli da dođete do balansa na polju zdravlja.

VAGA

POSAO: Naporno ste radili i sada za to očekujete adekvatnu nagradu. Moguće je da ona dolazi sa zakašnjenjem. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom polju danas.

LJUBAV: Ponekad imate osećaj sa vas voljena osoba ne razume na pravi način i da ste po nekim pitanjima preterano različiti. Ako ste slobodni sada vam nije dobar trenutak za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguća je povišena temperatura kao i problemi sa zdravljem. Moguće je da ćete na neki način imati pad imuniteta i pojačanu sklonost ka zdravstvenim problemima.

ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste iscrpljeni jer radite naporan posao. Moguće je da vam odmor od nekoliko dana treba kako biste mogli da napunite svoje baterije i da obnovite svoju koncentraciju.

LJUBAV: Osoba sa kojom ste trenutno u vezi ima velika očekivanja od vas. Sada niste spremni da uradite sve što ona želi. Moguće je da vama treba više vremena i prostora samo za sebe.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje bi trebalo da vas očekuje. Nećete imati veće tegobe u narednom periodu. Današnji dan vam je povoljan da se pozabavite fizičkom aktivnošću.

STRELAC

POSAO: Imate nalet pozitivne energije i trudite se da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, možete da se nadate zanimljivoj vezi sa njom. Pred vama je period u kojem možete da očekujete generalno zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Imate mnogo energije u sebi. Poztrudite se da se više bavite sportom, treninzima i rekreacijom. Očekuje vas povoljan period na ovom polju.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje na poslovnom planu. Moguće je da će vam biti olakšani uslovi rada. Pred vama je jako dobra faza u kojoj ćete dobiti neke lepe vesti.

LJUBAV: Pred vama je šansa da uđete u vezu sa osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Ako ste već u vezi ili braku, imaćete poboljšanje odnosa i komunikacije sa partnerom.

ZDRAVLJE: Potrudite se da stvarate zdravije navike. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite bolje stanje na ovom polju ako se budete potrudili.

VODOLIJA

POSAO: Možete da imate veoma dobru komunikaciju sa saradnicima koji slepo prate sve vaše ideje. Pred vama je period u kojem vas očekuju povoljne okolnosti.

LJUBAV: Možete da se nadate pokretanju nove ljubavne veze tokom današnjeg dana. Spremni ste da se ponovo iskreno zaljubite. Osoba koja vam se pojavljuje je posebna i originalna.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju. Možete da očekujete stabilno stanje. Očekuje vas dobar dan u kom možete da se posvetite uživanju sa ljudima koje volite.

RIBE

POSAO: Dobro ste raspoloženi i očekuje vas dan u kojem će poslovna atmosfera ostati stabilna i pozitivna. Možete da očekujete da ćete ispred sebe imati odličan period.

LJUBAV: Svom partneru pružate maksimum pažnje i posvećenosti. Spremni ste da se žrtvujete za pravu ljubav i ne pravite pitanje oko toga. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da uzimate namirnice koje se teško vare. Važno je da se pridržavate lekarskih saveta i svoje terapije.