Dnevni horoskop za 23. avgust

avg 22 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 23. avgust? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Očekuju vas važne poslovne promene koje vam mogu prilično teško pasti jer nose povećanje odgovornosti. Pred vama je period u kojem ćete imati brojna otežanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući kod vas. Izbegavajte da podižete težak teret i da opterećujete svoja leđa. Radite vežbe redovno i idite na masaže.

BIK

POSAO: Moguće je da u inostranstvu nećete doći do uspeha kojem se nadate i da sreća danas nije na vašoj strani. Potrudite se da sada ne razvijate preterano velika očekivanja.

LJUBAV: Postoji zahlađenje odnosa između vas i voljene osobe ili neko od vas ide na put. Distanca vam je na neki način prisutna u emotivnom odnosu, što vas ne raduje.

ZDRAVLJE: Generalno bez problema na ovom polju. Možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti stabilno. Uživajte u pozitivnim okolnostima koje vas prate.

BLIZANCI

POSAO: Polako stajete na svoje noge iako ste preživeli veći poslovni krah u prethodnom periodu. Potrebno će vam biti još neko vreme kako bi se sasvim stabilizovali.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije trenutno nevažna stavka i da ste maksimalno posvećeni poslu i polju zarade. Kada se budete materijalno stabilizovali pokrenućete se i u ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguća su upalna stanja. Očekuje vas period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude problematično. Posvetite se sebi, odmarajte i uzimajte više vitamina.