Dnevni horoskop za 24. avgust

avg 23 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za 24. avgust? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Razmišljate o tome kako da uštedite novac. Pokušajte da počnete sa manjim troškovima za početak. Veoma je važno da date sve od sebe da se po ovom pitanju dobro snađete.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i nezdrav način života. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa jetrom. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole.

BIK

POSAO: Poslovni partner će doneti pozitivne vesti koje će jako dobro uticati na vaše raspoloženje. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne projekte.

LJUBAV: Uspećete da osvojite srce osobe koja vam se dopada. Dan je odličan za početak nove ljubavne veze. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite svoje emotivne dileme.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije. Osetljivi ste danas i podložni raznim problemima i simptomima. Pred vama je period u kojem možete da budete slabijeg zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Vreme je da se potrudite da se više posvetite poslu. Moguće je da ste nehotice pravili manje greške i propuste. Sada je trenutak da određene stvari ispravite.

LJUBAV: Želite isto što i voljena osoba ali u različito vreme. Potrebno je da se potrudite da budete usklađeniji. Važno je da o svemu iskreno i otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Preterano ste iscrpljeni i nije vam ni malo lako da se na ovom polju regenerišete. Potrebno vam je dosta vremena kako biste uspeli da se oporavite od problema.