Dnevni horoskop za 25. avgust

avg 25 2019 /

Dnevni horoskop

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Imaćete sreće da ostvarite sve planove koje ste želeli. Povoljan vam je dan za poslovna razrešenja. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta uspeha na polju posla.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilnu situaciju na svim poljima i da ćete biti generalno zadovoljni.

BIK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija i bićete zadovoljni zbog toga. Konačno vam dolaze bolji dani. Možete da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju ovo polje.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored partnera i nemate brige kada je on u pitanju. Možete da računate na povoljan ishod događaja koji su vas brinuli u prethodnoj životnoj fazi.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije. Potrudite se da budete fizički aktivni i da se posvetite svom zdravlju. Redovni treninzi i zdrava ishrana će vam prijati.

BLIZANCI

POSAO: Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja. Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa njima. Pred vama je pozitivan period u kojem ćete ostvariti dobre rezultate.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi i lepo se slažete. Ovo je faza emotivne stabilizacije u kojoj ćete moći da uživate. Pred vama je odličan period na ovom polju.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme na ovom planu. Pred vama je period u kojem će vas pratiti tegobe sa iritacijama.