Bend "Sindrom" objavio spot za pesmu "Ona ima dečka" (VIDEO)

feb 07 2019 /

Sindrom Ona ima decka, sport, pancevo

Pančevački pank rok bend "Sindrom" objavio je spot za pesmu "Ona ima dečka". Pesma će se nalaziti na prvom albumu benda ,,Navodna ljubav'' u izdanju Take It Or Leave It Records.

“Ona ima dečka” na jedan metaforičan način ukazuje na međusoban odnos profesionalnosti i emocija koji su sukobu u svakodnevnom životu svakog pojedinca. U ovoj pesmi je profesija nadjačala emociju ljubavi, ali smo svedoci da često emocije poput straha, ljutnje, besa, tuge, pa i ljubavi nadjačavaju naše profesionalne odluke. Promoviše ljubav, a takođe i jedno zrelo razmišljanje poštovanja prema osobi koja nam se dopada, a koja je već u emotivnoj vezi. Samim tim želimo ovim putem da “Ona ima dečka” još dugo, dugo i da taj odnos potraje! Takođe treba napomenuti da pesma ne predstavlja promociju konzumiranja narkotika kod mladih.

Bend "Sindrom" je nastao početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i pripadnica lepšeg pola Jelena Coje Vajović (bubnjevi).

Zajedno sviraju oko 3 godine u različitim sastavima, a Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu.

Najveći dosadašnji nastupi Sindroma su učešće na Bunt rok festivalu koji se emituje na RTS-u (polufinale i finale) i nastup na glavnoj bini na jubilarnom 15. beogradskom Beer Fest-u 2017. Neki od još značajnijih nastupa u 2018. godini su na Dev9t festivalu i na Bass Player festivalu…

Pogledajte spot:

Muzika i tekst: Miomir Adamović
Aranžman: Sindrom
Snimano u studiju 3x2 u Pančevu.
Snimanje, mix i master: Stefan Gaćeša i Dejan Sredić.
IGRAJU: Sindrom, Dušica Vuksanović, Milan Kendereški, Bogdan Golubović, Ana Vesić.
Montaža spota: Sava Bogdanović
Snimatelji spota: Aleksandar Vukobratović i Ana Vesić
Scenario: Aleksandar Vukobratović, Ana Vesić, Luka Jimmy Dodočić, Miomir Adamović
Omot albuma: Igor Kačavenda