Ubio se pevač grupe The Prodigy

mar 04 2019 /

the prodigy

Kit Flint (49), pevač benda Prodidži (The Prodigy) pronađen je mrtav u svom stanu.

Policija je danas saopštila da smrt nije sumnjiva, a članovi benda nešto kasnije objavili su saopštenje na svom profilu na Instagramu u kojem su saopštili da se Flint ubio.

"Vest je tačna. Ne mogu da verujem da ovo kažem, ali naš brat Kit je oduzeo sebi život tokom vikenda. Šokiran sam, jebe*o ljut, zbunjen i slomljen...Brat Lijam", napisao je na nalogu benda na Instagramu Lijam Haulet.

Telo pevača policija je pronašla u ponedeljak ujutru, nakon što su dobili dojavu hitne pomoći o čoveku u besvesnom stanju. "Pozvani smo da proverimo stanje čoveka na adresi u Bruk Hilu, na Nort Endu odmah nakon 8:10 u ponedeljak ujutru", napisao je portparol policije u Eseksu u svom saopštenju. 

"49-godišnji muškarac proglašen je mrtvim na licu mesta. Njegovi najbliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i biće pripremljen dosije za obdukciju", dodao je on.

Policija još uvek istražuje Flintov dom. 

Jedan od najpoznatijih britanskih bendova The Prodigy proslavio se pesmama "Breathe" i "Firestarter", a njihovih šest albuma dostiglo je vrh top lista širom sveta.