VOX POPULI: Problemi u ulici Dušana Petrovića Šaneta na Strelištu (FOTO)dusana petrovica saneta pancevo

Sugrađanka sa Strelišta nam je poslala fotografije napravljene u ulici Dušana Petrovića Šaneta na Strelištu, kod škole "Miroslav Antić".  Pismo prenosimo u celosti: 

"Ovo je samo deo ulice Dušana Petrovića Šaneta na Strelištu, pored Mikine škole. Kišna kanalizacija ne postoji ili ne funkcioniše, već su iskopani kanali izmedju ulice i trotoara u kome se sliva voda (sačuvaj me Bože). JKP Grejanje je početkom zime na sam ulaz u školsko dvorište iskopalo ogromnu rupu, koja je tako stajala više od mesec dana.

Onda su dovukli gomilu peska kako bi je zatrpali. Ostatak peska stoji već sigurno 2 meseca a mozda i više tu na sred ulice. U ulici sam već 14 godna i nikada nije asfaltirana. Od trotoara su ostali samo tragovi. Za 3 zgrade imamo jedan parkin da 20- ak mesta. Jednom recuj tuga!"

Ukažite i Vi na problem u Vašem kraju. Pošaljite nam fotografije i/ili video zapis sa opisom problema, na naš email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili u inbox fejsbuk stranice K-013 Online,  a mi ćemo to objaviti na našem portalu. 

Pogledajte fotografije: