Vremenska prognoza za 23. februar i naredne daneNa severu Srbije u nedelju umereno do potpuno oblačno i suvo, ali toplije, dok se u ostalim predelima Srbije očekuje umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Vremenska prognoza za 23. februar i naredne dane

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u pojačanju i u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od -3 do 2°C, maksimalna dnevna od 12°C na severozapadu do 18°C na jugoistoku Srbije. 

U Pančevu i okolini u nedelju umereno do potpuno oblačno i suvo. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u pojačanju i u skretanju na zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 14°C. U Srbiji u ponedeljak ujutro u severnim, a potom i u ostalim predelima Srbije očekuje se prolazno naoblačenje sa slabom kišom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 10 do 14°C. U utorak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura i do 22°C. U sredu i dalje veoma toplo, ali uz naoblačenje sa kišom i pljuskovima i to prvo u severozapadim i zapadnim, a do kraja dana i u ostalim predelima Srbije. Maksimalna temperatura od 12°C na severozapadu do 20°C na jugoistoku Srbije. U četvrtak oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a uslova za susnežicu i sneg u toku jutra ponegde i na jugu i zapadu. Tokom dana sa severozapada razvedravanje. U Pančevu i okolini u ponedeljak prolazno naoblačenje sa slabom kišom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 13°C. U utorak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura i do 20°C. U sredu i dalje veoma toplo, ali uz naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura do 17. U četvrtak oblačno i osetno hladnije sa kišom. Tokom dana očekuje se razvedravanje. 

(w2u)