Vremenska prognoza za 24. februar i naredne daneU toku jutra u severnim, a u toku prepodneva i sredinom dana i u centralnim i zapadnim predelima Srbije očekuje se prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

Vremenska prognoza za 23. februar i naredne dane

U ostalim predelima biće suvo sa sunčanim intervalima. Već pre podne u severnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, na istoku Srbije sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju i u skretanju na jugoistočni.. Minimalna tempertaura od 2 do 8°C, maksimalna dnevna od 11 do 15°C. 

U Pančevu i okolini u ponedeljak ujutro prolazno naoblačenje, uz koju kap slabe kiše, a potom tokom dana suvo sa sunčanim intervalima, uz razvedravanje do kraja dana. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana vetar u slabljenju i u skretanju na jugoistočni. Minimalna tempertaura 8°C, maksimalna dnevna 14°C. U Srbiji u utorak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 16 do 22°C, dok se na istou očekuje malo hladnije. U sredu pre podne u severozapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u toku večeri i noći na planinama sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 9°C na severazapdu do 20°C na jugoistoku Srbije. U četvrtak oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a u toku jutra uslova za susnežicu i sneg biće ponegde i u nižim predelima. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 6 do 11°C. Tokom dana sa severozapada razvedravanje. Od petka suvo, a za vikend i osetno toplije. 

U Pančevo i okolini u utorak sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 20°C. U sredu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 15°C. U četvrtak oblačno i osetno hladnije sa kišom. Krajem dana razvedravanje. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 7°C. Od petka suvo, a za vikend i osetno toplije.  

(w2u)