fbpx

Vremenska prognoza za 3. april i naredne daneU Srbiji u petak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a u većini predela i uz slab do umeren mraz. Tokom dana biće sunčano i toplije. Krajem dana u južnim i centralnim predelima sa juga se očekuje povećanje oblačnosti. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od -4 do 2°C, maksimalna dnevna od 14 do 18°C.

U Pančevu i okolini u petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 16°C.

U Srbiji za vikend sunačano i umereno toplo, uz hladna jutra, u subotu ponegde i uzb slab mraz. Na jugu i istoku Srbije biće oblačno, a u južnim predelima u subotu i sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće od 12 do 18°C. Od ponedeljka u svim predelima Srbije biće sunčano, a maksimalna tempeatra sledeće sedmice biće preko 20°C. Od nedelje će početi da duva umeren do jak istočni i jugoistočni vetar.

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura biće od 15 do 17°C. Sunčano se očekuje i tokom sledeće sedmice, uz maksimalne temperature i preko 20°C. Od nedelje će duvati umeren do jak jugoistočni vetar.

(w2u)Bliže se izbori, kladi se na rezultate samo u Meridianu

Komentre omogućio K-013.com