fbpx

Vremenska prognoza za 4. april i naredne daneU Srbiji u subotu pretežno sunčano i toplo, posle podne povremeno uz umerenu oblačnost. Na jugu i jugoistoku tokom celog dana biće umereno do potpuno oblačno sa slaboom kišom, na višim planinama sa slabim snegom. Duvaće umeren do pojačan severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 1°C na severozapadu do 9°C na jugoistoku Srbije, maksimalna dnevna od 10°C na jugu do 18°C na severu i istoku Srbije.

U Pančevu i okolini u subotu pretežno sunčano i toplo, posle podne povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 5°C, na obodu grada 3°C, maksimalna dnevna 17°C.

U Srbiji u nedelju umereno oblačno i toplo, dok se na jugu očekuje potpuno oblačno sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak istočni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperaura od 11°C na jugu do 19°C na severu Srbije. U Srbiji sledeće sedmice sunčano i još toplije, ali će jutra biti hladna, ponegde i sa slabim mrazem, a u dolinama i kotlinama i sa maglom. Maksimalna temperatura biće i preko 20°C, a u drugoj polovini sledeće sedmice i do 25°C. U ponedeljak i utorak duvaće jaka košava, a na jugu Banata, u Podunavlju i na planinama očekuju se olujni udari jugoistočnog vetra.

U Pančevu i okolini u nedelju umereno oblačno, uz umeren do jak istočni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 18°C. Sledeće sedmice u Beogradu sunčano i još toplije, a maksimalna temperatura biće preko 20°C. U ponedeljak i utorak duvaće jaka košava.

(w2u)Bliže se izbori, kladi se na rezultate samo u Meridianu

Komentre omogućio K-013.com