Dnevni horoskop za 12. februar

Dnevni horoskop za 12. februar

Šta kaže horoskop za 12. februar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Sledi vam prilika da napredujete i da ostvarite mnogo bolju zaradu nego u prethodnom periodu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne preokrete.

LJUBAV: Ukoliko imate planove za brak sada sa partnerom možete da razjasnite neke detalje oko organizacije venčanja. Spremni ste za važne promene kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži. Sudbina je na vašoj strani danas, pa bi mogli da rešite i neke tegobe ako postoje od ranije.

BIK

POSAO: Imaćete sreće pri ostvarenju poslovnih kontakata. Osoba koju budete upoznali danas će vam mnogo pomoći u budućnosti. Spremni ste da poradite na svom poslovnom imidžu.

LJUBAV: Udvara vam se osoba za koju niste preterano zainteresovani. Radije ćete sačekati, drugu, bolju priliku. Vama je potreban neko poseban kako biste mogli emotivno da se pokrenete.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom i rekreacija umerenog tipa. Niste spremni za naporne treninge ali povremeno vežbanje će vam pokazati odlične rezultate.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige koje ste na ovom polju imali. Osmehuje vam se i šansa za poslovno napredovanje.

LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti prve varnice koje bi kasnije mogle da se pretvore u pravi plamen ljubavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate, štetne supstance, unos lekova na svoju ruku itd. Maksimalno se potrudite da živite zdravo i da vodite računa o sebi.

RAK

POSAO: Povoljan je dan za predstavljanje vaših ideja pred drugima. Možete da očekujete pozitivan ishod situacije. Pred vama je pravi trenutak za akciju!

LJUBAV: Odličan je dan za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da na ovom polju donesete važne odluke.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži. Danas bi trebali da budete puni energije i da se osećate dobro. Posvetite se bavljenju sportom.

LAV

POSAO: Lako završavate sve ono što ste planirali za današnji dan. Moguće je da uskoro planirate i godišnji odmor. Spremni ste da se malo odmorite i udaljite od posla.

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam od samog početka otvoreno pokazati interesovanje. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Sve bolje stanje vam dolazi kada je u pitanju polje zdravlja. Očekuje vas faza koja bi mogla da vam donese oporavak nakon nekog tretmana ili intervencije na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Isplatiće vam se rizik u koji budete ušli. Današnji dan vam je jako povoljan za polje novca.Važno je da budete spremni da donesete konačne odluke na ovom polju.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja to nije. Device koje su zauzete mogu da očekuju nepromenjeno stanje danas. Sa partnerom nemate sjajan odnos.

ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Zdravlje vam je jako dobro iako ste na drugim poljima opterećeni. Izdržljivi ste i dobro podnosite sve okolnosti u kojima se nalazite.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti pred drugim kolegama i saradnicima. Dobićete podršku poslovnog okruženja za sprovođenje sopstvenih ideja.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom koja ne može da vam pruži više od toga. Spremni ste da budete u kratkotrajnoj vezi kako bi zadovoljili trenutne hirove.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i pazite na svoje zdravlje. U narednom periodu će vam pluća biti naglašena kao veoma slaba tačka. Budite spremni da menjate loše navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje kako biste okolnosti u kojima se nalazite uspeli da rešite na pravi način.

LJUBAV: Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom ali postoji mogućnost da sve to rešite i da dođete do kompromisa. Pred vama je faza u kojoj ćete ipak uspeti da nađete zajednički jezik.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju u ovom periodu i to bi moglo da vam se dešava na nervnoj bazi. Važno je da nađete bolji način da se sa svojim emocijama izborite.

STRELAC

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa nadređenima kako bi oni stekli više poverenja u vas. Mogli biste da dođete do značajnog poboljšanja situacije na poslovnom polju.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje da joj se više posvetite. S druge strane, vama je potrebna distanca jer vam se emocije hlade i osećate da dolazite do prezasićenja.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Očekuje vas period u kojem će vam zdravstvena situacija biti jako dobra. Potrudite se da iskoristite maksimalno današnji dan!

JARAC

POSAO: Potrebno vam je više vremena nego što ste očekivali kako bi obavili sve poslovne obaveze. Dajte sve od sebe kako bi na poslovnom polju ostvarili dobro stanje.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od udvarača ali i dalje niste spremni da mu date zeleno svetlo da napravi korak dalje. Moguće je da nemate dovoljno poverenja i dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom kod vas. Očekuje vas period koji može da vam donese određene poteškoće na polju zdravlja. Dosta toga vas sada muči na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se neki planovi poremetiti i da nećete uspeti da ostvarite baš sve što želite. Poslovno polje vam sada nije baš dobro prikazano.

LJUBAV: Ukoliko budete skrivali od voljene osobe neke stvari, rizikujete samo da napravite još veći problem u vezi. Važno je da ipak na neki način poradite na iskrenosti.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme zbog loše koncentracije. Čuvajte se i nekih mogućih manjih povreda.

RIBE

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan kako biste mogli da se oporavite od gubitaka iz prošlosti.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze. Pred vama je faza koja vam donosi manje prepreke na polju emocija.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je naglašena kod vas u ovoj fazi. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da vodite više računa o svom zdravlju. Posavetujte se sa lekarom oko svega.