Dnevni horoskop za 14. februar

Dnevni horoskop za 14. februar

Šta kaže horoskop za 14. februar? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Možete da očekujete određene promene na polju finansija. Pred vama je malo teži period. Ukoliko ste već u dugovima, potrudite se da ne pozajmljujete nove svote novca.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u svog partnera i da vam deluje da on nije sasvim iskren u odnosu sa vama. Pitate se zbog čega je to tako. Pokušajte da razgovarate sa njim o svemu što se dešava.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa krvotokom. Generalno vam je sada cirkulacija naglašena kao problematična tačka ali možete imati i neke tegobe vezane za proširene vene ili pucanje kapilara.

BIK

POSAO: Hladno donosite nove poslovne odluke i ne uzbuđujete se previše zbog promena koje se dešavaju oko vas. Smatrate da je tako moralo biti. Lako se mirite sa nekim okolnostima kao da stebili spremni na to.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru ali on to ne ceni dovoljno. U nekim trenucima se osećate usamljeno, iako niste sami. Moguće je da ćete u narednom periodu poželeti neku novu osobu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavi, skloni ste bolnim stanjima, migreni i osetljiv vam je predeo slepoočnica. Posavetujte se sa lekarom oko toga na koji način da ublažite svoje tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, što vam ovaj put prilino teško pada. Umorni ste i nije vam lako da izađete na kraj sa svim što vas očekuje. Potražite pomoć od osobe od poverenja.

LJUBAV: Niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi jer ste okupirani poslovnim dešavanjima. Nadate se da će ona imati razumevanja za vas. Pokušajte da isplanirate odmor za kasniji period.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u ovoj fazi pa bi moglo veoma da vam prija da povećate unos vitamina, tečnosti, svežeg voća... Odmarajte i potrudite se da ne rasipate svoju energiju.

RAK

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Držite se svoje analitičnosti koja vam uvek pomaže. Uspećete da donesete prave zaključke i odluke danas.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada već neki duži vremenski period. Moguće je da ćete danas shvatiti da i ona vas posmatra na isti način.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije za sve što vas čeka. Ne očekuju vas novi zdravstveni problemi. Uspešno se hvatate u koštac sa tegobama koje imate od ranije i sledi postepeno poboljšanje.

LAV

POSAO: Moguće je da ste trenutno u malo sporijoj i pasivnijoj fazi pa nemate neke veće promene na poslovnom planu. Prija vam takav tempo jer konačno možete malo i da se odmorite.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, niste zadovoljni situacijom koju imate sa voljenom osobom. Moguće je da ste sada uspeli da vidite i drugu stranu njene ličnosti koju je uspešno skrivala.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o ishrani, proveravajte rok trajanja namirnica i nemojte da jedete hranu nepoznatog porekla. Probava vam je jako oset

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete u poslovnim pregovorima imati neku manju blokadu ili da će se desiti neke komplikacije. Današnji dan vam generalno nije povoljan za ovo polje.

LJUBAV: Pokušavate da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada ali vam to za sada ne poazi za rukom. Moguće je da imate pogrešnu predstavu o njoj i da postoje neke veće prepreke između vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima ili glavom. Osetljiv vam je i čeoni predeo. Skloni ste manjim upalama ili infekcijama. Posavetujte se sa svojim lekarom kako da ublažite tegobe.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije ali i da nemate neki veliki razlog za to. Pred vama je faza u kojoj ćete konačno uspeti da dođete do nekih pozitivnih promena.

LJUBAV: Imate stabilnost na emotivnom polju ali vam to odjednom nije dovoljno. Deluje vam da vam život postaje preterano monoton. Pokušajte da sačuvate ono što imate i da naučite to da cenite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude veoma osetljiva tačka u ovoj fazi. Idite na redovne lekarske kontrole. Ne izlažite se bilo kakvom stresu ili većim rizicima.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za vaše polje posla pa ne biste trebali da imate neka velika očekivanja. Ne ulazite u ulaganja koja ne možete da priuštite. Budite veoma oprezni.

LJUBAV: Moguće je da ste se iz nekog razloga razočarali u voljenu osobu i da smatrate da ona nije ono za šta se predstavlja da jeste. Pred vama je period emotivnih promena i preokreta.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati. Moguće je da svemu tome na negativan način doprinosi i vaše loše raspoloženje i emotivni disbalans. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i da se regenerišete.

STRELAC

POSAO: Imate neke unutrašnje blokade zbog kojih vam nije lako da pokažete sve svoje sposobnosti na profesionalnom polju. Kao da patite od manjka samopouzdanja.

LJUBAV: Moguće je da ste se malo zatvorili u sebe i da voljenoj osobi to smeta. Pokušajte da pustite svoje emocije napolje. Nemojte da sputavate svoja osećanja jer to vodi ka većim frustracijama.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Moguće je da ste nekako preopterećeni problemima i da noću samo razmišljate o tome. Prijaće vam meditacija ili bilo koji vid opuštanja kako bi lakše utonuli u san.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete malo težu atmosferu na random mestu. Kao da su svi vaši saradnici pod nekom tenzijom. Nemojte da dopustite da ulazite u tuđe probleme preduboko.

LJUBAV: Niste se preterano posvetili dešavanjima na ovom polju. Smatrate da sada imate neke druge prioritete. Ukoliko već imate partnera on bi mogao da se oseća pomalo zapostavljeno danas.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima ili neki drugi problemi sa nervnim sistemom... Povećajte unos magnezijima. Takođe, povedite računa i o osetljivom predelu nožnih zglobova.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje komunikacije sa svojim saradnicima. Pred vama je povoljan dan za posao tokom kojeg ćete uspeti da ostvarite sve planove koje ste imali.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe i nemate potrebu da menjate bilo šta kada je u pitanju vaše polje emocija. Možete da očekujete da e se u narednom periodu vaš odnos dodatno učvrstiti.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne očekuju vas bilo kakvi problemi ili smetnje! Puni ste energije i spremni za sve izazove! Prija vam fizička aktivnost, sport i rekreacija u prirodi.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete dobar dan za polje posla. Očekuju vas neke lepe vesti koje ćete čuti od svojih nadređenih. Ukoliko ste se nadali da ćete ostvari napredovanje- došao je taj dan.

LJUBAV: Niste preterano posvećeni dešavanjima na ovom planu. Može se reći da su vam sada neke druge stvari malo važnije. Ako imate partnera svako je nekako na svojoj strani i niste preterano bliski.

ZDRAVLJE: Hronični problemi sa migrenom vas muče. Vreme je da se obratite lekaru i da se konsultujete sa njim kako da ublažite tegobe. Tokom današnjeg dana ste posebno osetljivi.