GRADSKA UPRAVA UVERAVA: Putevi će biti prohodni ako ne bude snega

GRADSKA UPRAVA UVERAVA: Putevi će biti prohodni ako ne bude snega

Proteklih dana bilo je dosta razgovora na temu prohodnosti puteva na teritoriji grada Pančeva, saznaju "Vesti sa teleksa".

Gradski Štab za vanredne situacije je zasedao poslednjeg dana 2019. godine povodom najava meteorologa da će u narednom periodu biti snežnih padavina i u nižim predeima.

Na sastanku Štaba bilo je veoma burno. Pričalo se o stanju opreme, o tome da li je so dovoljno slana, koliko ljudi imaju na raspolaganju i nakon višesatne rasprave iznet je zajednički stav da će putevi, ukoliko ne bude snežnih padavina, biti prohodni cele zime.

- Ovaj put nećemo dozvoliti da nas vreme bez snega iznenadi. Ako zaista prođe duži period bez snežnih padavina putevi će biti prohodni kao da su u pitanju letnji meseci. Ukoliko ipak dodje do novih nanosa snega u narednih mesecima, olakšavajuću okolnost predstavlja dolazak proleća, rekla je Maja Vitnam gradska menadžerka.

Kako navode biće mnogo lakše i praktičnije čistiti sneg po lepom i toplom vremenu nego zimi.

Inače... 

"Vesti sa teleksa" je rubrika koja se bavi parodijom na dešavanja u Pančevu. Tekstovi zbog kojih su mnogi plakali od smeha već se uveliko prepričavaju.. Vesti su zamišljene tako da kroz humor i satiru ukažu na određene probleme npr. funkcionisanje javnog prevoza, visoki računi za vodu, grejanje...

* PROČITAJTE SVE VESTI SA TELEKSA OVDE *