Stavropulos: Evroliga nije rekla ništa o odlaganju mečaGeneralni menadžer Olimpije iz Milana Hristos Stavropulos smatra da meč sa litvanskim Žalgirisom u Evroligi neće biti odložen zbog situacije sa koronavirusom u Italiji.

Stavropulos: Evroliga nije rekla ništa o odlaganju meča

Susret 26. kola Evrolige između košarkaša Žalgirisa i Olimpije na programu je u petak u Kaunasu, a zabrinutost zbog odigravanja meča izrazilo je Ministarstvo zdravlja Litvanije.

"Razgovarali smo sa predstavnicima Evrolige, nisu nam rekli ništa u vezi sa odlaganjem utakmice", rekao je Stavropulos, prenosi italijanska Republika.

U italijanskoj ligi Olimpiju očekuje susret sa košarkašima Virtusa iz Rima u nedelju, a taj meč mogao bi da se odigra bez prisustva publike, pošto neće biti vremena za odlaganje, s obzirom na to da takmičenje mora da se završi pre 12. juna.

"Želimo da igramo tu utakmicu bez navijača. To nam sigurno ekonomski šteti, ali bi veću štetu proizvelo neigranje meča. Fudbal ima isti problem i istu potrebu zbog Evropskog prvenstva", zaključio je Stavropulos.

(Tanjug, foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU)