fbpx

Poziv EPS-a građanima da očitaju brojila za strujuJP "Elektroprivreda Srbije" saopštila je danas da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: za područje Beograda This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , za područje Vojvodine This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. za područje Kraljeva This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , za područje Kragujevca This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i za područje Niša This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

EPS moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

"Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja šširenja korona virusa. Sve aktivnosti "Elektroprivrede Srbije" usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije", ističe se u saopštenju.

(Tanjug)Bliže se izbori, kladi se na rezultate samo u Meridianu

Komentre omogućio K-013.com