KUDA ZA VIKEND: Gde izaći od četvrtka do nedelje drugog vikenda avgusta

avg 09 2018 /

Drugi vikend najtoplijeg meseca u godini donosi raznorazna dešavanja u gradu. Evo šta bi trebalo da posetite u narednih nekoliko dana:

Četvrtak u Štab Pogonu,  tokom toplih dana, rezervisan je za Sinbada i njegove goste. Naredno veče serijala zakazano je za 9. avgust, kada će u bašti, od 19 časova, muziku birati Sinbad, Sara i Caka. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Za ljubitelje tamburaškog zvuka od 20:30 sati u bašti kafane Evropa nastupa Tamburaški orkestar Neolit. Nije na odmet izvršiti rezervaciju pozivom na brojeve 013-331-311, 060-0333-624.

Akustični duo, Anđela Milkovski (vokal) i Miloš Adžić (gitara), imaju svoju prvu svirku! Svi koji su raspoloženi za dobar vibe, đusku i druženje, mogu doći u najkul Kulišić i uživati uz stare i nove pop rock hitove.

U petak, 10. avgusta, koncert kubansko - brazilske muzike održaće Nevena Reljin & Aleksandar Dujin orkestra, na platou Kulturnog centra Pančevo s početkom od 21 sat. Sviraju: Nevena Reljin vokal, Aleksandar Dujin – Duja el. klavir, Ervin Malina kontrabas i Petar Radmilović bubanj.

U pančevačkom klubu Štab Pogon petak je rezervisan za celovečernji set. Ove noći ćemo od 22 sata slušati lokalnog di-džeja Schickl-a, koji će se predstaviti u techno, progressive i tech house fazonu. Ulaz se ne naplaćuje. Više informacija može se naći na Fejsbuku.

U subotu, 11. avgusta, za ljubitelje pop rok muzike u bašti kafane Evropa nastupa Rale.  Imate priliku da uživate u fantastičnoj izvedbi domaćih i starnih pop rok hitova. Početak je zakazan za 20:30 sati.

Tamburaški orkestar Pančeva održaće koncert na Platou Kulturnog centra 11. avgusta od 21 sat. Orkestar je počeo sa radom 2014 godine koga vodi prof. Mihajlo Jović. Tamburaški orkestar neguje i izvodi tradicionalnu tamburašku i umetničku muziku.

U okviru održavanja manifestacije Dani druženja u Starčevu, 11. i 12. avgusta biće organizovan EX YU rock fest. To je ujedno i obeležavanje 50. godina rokenrola u Starčevu. Prvog dana nastupiće starčevački muzičari svih generacija, a nakon toga koncert će održati grupe TUNEL i Vlada Janković Džet. Koncerti se održavaju na Trgu Neolita od 21. sat 

Od 21 sat u Domu omladine održaće se promocija FREEDOM festivala i programa Kultura na poklon u okviru koje će se održati svirka bendova u bažti  Domu omladine. Nastupaju bendovi Koi Koi, Tankman i Buč Kesidi.

Dj Sloba Jovanović opet pravi spektakl, ovog puta u Cafe Vozu! Na repertoaru stari i novi discofunk hitovi. Zadnja bašta kafea od 22 sata.

U nedelju, 12. avgusta, u bašti kafane Evropa nastupiće "Two and a half" bend.  Svirka počinje od 20 sati i traje do 23 sata, a poželjne su i rezervacije na brojeve 013-331-311, 060-0333-624.

U okviru održavanja manifestacije Dani druženja u Starčevu, 11. i 12. avgusta biće organizovan EX YU rock fest. To je ujedno i obeležavanje 50. godina rokenrola u Starčevu. Drugog dana od 21 sat na Trgu Neolita koncert će održati grupa "Rezervni plan" iz Pančeva, od 22 sata grupa "Vesele osamdesete" iz Beograda i od 23 sata nastupa KERBER.

Želimo vam dobar provod!

(A. Simić / foto: Štab Pogon)

Read 632 times Last modified on petak, 10 avgust 2018 00:49

Booking.com

 

Podržite Internet Magazin K-013

-------------------