Promocija romana „Solunska 28“ dr Neleta Karajlića u Gradskoj biblioteci

avg 29 2018 /

U sredu, 29. avgusta, u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se promocija romana „Solunska 28“ Dr Neleta Karajlića, s početkom u 19:30 sati.

Gosti: Dr Nele Karajlić, Vule Žurić

O knjizi:

O novcu i strastima. Priča o jednoj kući, jednom gradu i dva sveta. Nakon što je pred više od sto hiljada oduševljenih čitalaca sa svojim Fajrontom u Sarajevu osvojio književnu Ligu šampiona, Dr Nele Karajlić nam predstavlja svoj prvi pravi pravcati roman!

Dr Karajlić nas ovoga puta vodi u Beograd s početka dvadesetog veka, gde se odvija priča koju vam do sada niko nikada nije ispričao, a bez koje od sada neće moći da se zamisli nijedna ozbiljnija istorija grada na ušću Save u Dunav.

Spajajući najbolje sastojke južnoameričkog magijskog realizma i sarajevskog novog nadrealizma, Dr Karajlić nam pripoveda istoriju jedne kuće u dorćolskoj ulici i vodi nas u prostor sa druge strane ogledala, na samoj tromeđi života, smrti i večnosti.

Solunska 28 je uzbudljiv roman o uzbudljivim vremenima koji ćete čitati bez daha do poslednje stranice, a onda ćete želeti još.

Read 241 times

 

Podržite Internet Magazin K-013