Vremenska prognoza za 01. septembar i naredne dane

avg 31 2019 /

Vremenska prognoza

U Srbiji u nedelju jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito.

Tokom dana sunčano i dalje veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom podurčju pojačan. Minimalna temperatura od 12 do 20°C, maksimalna dnevna od 28 do 34°C. 

U Pančevu i okolini u nedelju sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 33°C. U Srbiji i u ponedeljak sunčano i tropski toplo, dok se na jugu i jugozapadu očekuje povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura od 30 do 35°C. U utorak jugoistočni vetar biće u skretanju na severozapadni, pa će i temperatura biti i u manjem padu. Očekuje se i dalje suvo i u većini predela sunčano, ponegde i uz nešto više oblačnosti. Maksimalna temperatura od 26°C na zapadu do 32°C na istoku Evrope. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno i još malo prijatnije, ponegde uz pojavu pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C. 

U Pančevu i okolini u ponedeljak sunčano i tropski toplo, maksimnalna temperatura do 34°C. U utorak malo prijatnije, ali i dalje toplo i uglavnom sunčano. Maksimalna temperatura do 30°C. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno i još malo svežije, ali i dalje toplo.