Vremenska prognoza za 6. septembar i naredne dane

sep 05 2019 /

Vremenska prognoza za 6. septembar i naredne dane

U Srbiji u petak promenljivo oblačno i umereno toplo sa sunčanim intervalima, dok se pljuskovi sa grmljavino očekuju uglavnom na jugu, jugozapadu i ponegde na zapadu Srbije, naročito posle podne i uveče.

Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C. 

U Pančevu i okolini u petak promenljivo oblačno, umereno toplo i suvo sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C. U subotu toplo i sparno, uz promenljivo oblačno vreme i duže sunčane intervale. Ponegde se očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Krajem dana i tokom večeri kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u većem delu Srbije. Maksimalna temperatura do 30°C. U nedelju smena sunčanih i oblačnih intervala, a ponegde se očekuje kiša, lokalno i pljuskovi sa grmljavinom i to uglavnom u jutranjim časovima, pa potom krajem dana i tokom večeri. Maksimalna temperatura od 24 do 29°C. U ponedeljak umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 22 do 30°C. U toku večeri razvedravanje. U utorak sunčano i umereno toplo. 

U Pančevu i okolini u subotu promenljivo oblačno, toplo i sparno sa sunčanim intervalima. Krajem dana i tokom večeri očekuju se pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 29°C. U nedelju smena sunčanih i oblačnih intervala, u toku jutra uz uslove za kišu. Maksimalna temperatura do 27°C. U ponedeljak umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U toku večeri razvedravanje. U utorak sunčano i umereno toplo, maksimalna temperatura do 24°C.