Vremenska prognoza za 7. septembar i naredne dane

sep 06 2019 /

Vremenska prognoza za 7. septembar i naredne dane

U Srbiji u subotu pre podne uglavnom pretežno sunčano, dok se na istoku i jugoistoku očekuje oblačno, ponegde sa slabom kišom.

Posle podne i uveče u svim predelima očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova za obilnije pljuskove i kratkotrajne grmljavinske nepogode.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata i sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 15 do 20°C, maksimalna dnevna od 25 do 30°C. 

U Pančevu i okolini u subotu pre podne sunčano. Posle podne i uveče biće promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za obilnije pljuskove. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju i skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 29°C.U Srbiji u nedelju pre podne i sredinom dana u većini predela pretežno sunčano, dok se posle podne i uveče očekuje promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C. U ponedeljak promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 24°C na severozapadu do 31°C na jugoistoku Srbije. U utorak sunčano i toplo, temperatura od 24 do 29°C. U sredu umereno oblačno, a maksimalna temperatura od 26 do 30°C. 

U Pančevu i okolini u nedelju pre podne i sredinom dana pretežno sunčano, dok se posle podne i uveče očekuje promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 28°C. U ponedeljak promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura do 29°C. U utorak sunčano i toplo, temperatura do 27°C. U sredu umereno oblačno.