Vremenska prognoza za 11. septembar i naredne dane

sep 10 2019 /

Vremenska prognoza za 11. septembar i naredne dane

U Srbiji u sredu jutro sveže, u dolinama i kotlinama i sa maglom.

Tokom dana u svim predelima očekuje se umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, dok se na jugozapadu posle podne ponegde uz jači razvoj oblačnosti očekuje ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području pojačan. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 24°C do 29°C. 

U Pančevu i okolini u sredu umereno oblačno i toplo, a očekuju se i duži sunčani intervali. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 27°C. U Srbiji u četvrtak smena sunčanih i oblačnih intervala, a posle podne ponegde na zapadu i jugozapadu Srbije uz pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar u skretanju na severozapadni, a maksimalna temperatura biće od 22°C na zapadu do 28°C na istoku i jugoistoku Srbije. U petak i subotu sunčano i umereno toplo, u subotu posle podne uz umereno i prolazno povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura od 23°C na zapadu do 29°C na istoku Srbije. U nedelju pretežno sunčano i malo svežije, uz pojačan severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 21 do 25°C. 

U Pančevu i okolini u četvrtak umereno oblačno, maksimalna temperatura do 24°C. U petak i subotu sunčano i umereno toplo, u subotu posle podne uz prolazno i umereno povećanje oblačnosti. Maksimalna temperatura do 26°C. U nedelju sunčano i malo svežije, uz pojačan severozapadni vetar.