Vremenska prognoza za 4. oktobar i naredne dane

okt 03 2019 /

Vremenska prognoza za 4. oktobar i naredne dane

Na severu Srbije u petak sunčano, dok se u ostalim predelima očekuje umereno do potpuno oblačno i hladno, u toku jutra i prepodneva sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom, dok se posle podne i uveče očekuje razvedravanje.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 11°C na jugu do 17°C na severu Srbije. U Beogradu u petak promenljivo oblačno, suvo i prohladno sa sunčanim intervalima. U toku večeri očekuje se vedro. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 16°C. 

U Srbiji se narednih dana očekuje smena sunčanih i oblačnih intervala, dok se u noći između subote i nedelje na severu i severoistoku očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Početkom sledeće sedmice na severu se očekuje suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim predelima umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, naročito u južnim predelima. Maksimalna temperatura u narednom periodu biće uglavnom od 13 do 19°C. U Beogradu narednih dana očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala. U subotu malo toplije, maksimalna temperatura do 17°C, a od nedelje malo svežije, maksimalna temperatura do 15°C.