Vremenska prognoza za 5. oktobar i naredne dane

okt 04 2019 /

Vremenska prognoza za 5. oktobar i naredne dane

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno i prohladno sa sunčanim intervalima, a tokom većeg dela dana i suvo.

Krajem dana i tokom noći ponegde se očekuje kša. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 5 do 10°C, maksimalna dnevna od 15 do 20°C. 

U Pančevu i okolini u subotu promenljivo oblačno i prohladno sa sunčanim intervalima, a tokom većeg dela dana i suvo. U toku večeri i noći biće uslova za kišu. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 16°C. U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno i hladno, ponegde sa kišom. Slično se očekuje i u ponedeljak, ali će biti suvo. U utorak jutro vedro i veoma hladno, ponegde i sa slabim mrazem, a u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana sunčano, samo se na jugu i istoku očekuje nešto više oblačnosti. Maksimalna temperatura u nedeluju i početkom sledeće sedmice biće uglavnom od 13 do 17°C. U sredu sunčano i osetno toplije. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura od 20 do 25°C, dok će u Negotinskoj Krajini biti oblačnije i hladnije. 

U Pančevu i okolini u nedelju promenljivo oblačno i hladno, uz uslove za kišu. Slično se očekuje i u ponedeljak, ali će biti suvo. U utorak sunčano. Maksimalna temperatura u nedeluju i početkom sledeće sedmice biće uglavnom od 13 do 15°C. U sredu sunčano i osetno toplije. Duvaće jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 24°C.