Vremenska prognoza za 8. oktobar i naredne dane

okt 07 2019 /

Vremenska prognoza za 8. oktobar i naredne dane

U Srbiji u utorak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a ponegde se očekuje i slab prizemni mraz.

Tokom dana sunčanoo, ali i dalje prohladno. Na jugu i istoku Srbije tokom utorka se očekuje i nešto više oblačnosti. Vetar tokom dana u skretanju na jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju. Minimalna temperatura od 0 do 5°C, na jugu i istoku Srbije od 6 do 10°C, a maksimalna dnevna od 13 do 17°C. 

U Pančevu i okolini u utorak jutro vedro i veoma hladno, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana sunčano, ali prohladno. Vetar u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 14°C. 



U Srbiji u sredu sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura od 20 do 25°C. U četvrtak sa severozapada prolazno naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 14°C na severozapadu do 25°C na jugoistoku Srbije. U petak suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C. Za vikend sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura biće ponegde i preko 25°C. 

U Pančevu i okolini u sredu sunčano i osetno toplije. Maksimalna temperatura do 23°C. U četvrtak tokom dana prolazno naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura do 16. U petak suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura biće oko 20°C. Za vikend sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura biće oko 25°C.