Vremenska prognoza za 9. oktobar i naredne dane

okt 08 2019 /

Vremenska prognoza za 9. oktobar i naredne dane

U Srbiji u sredu jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a ponegde se očekuje i slab prizemni mraz.

Tokom dana sunčano i osetno toplije. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od 2 do 10°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C, dok se u Negotinskoj Krajini očekuje oko 18°C. U toku noći na severozapadu naoblačenje. 

U Pancevu i okolini u sredu nakon vedrog i hladnog, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i osetno toplije. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 23°C. U toku noći povećanje oblačnosti. U Srbiji u četvrtak sa severozapada prolazno jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 14°C na severozapadu do 26°C na jugoistoku Srbije. U petak suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, samo još u tokju jutra ponegde na jugu sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20°C. Za vikend sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura u subotu od 20 do 25°C, a u nedelju od 23 do 27°C. 

U Pancevu i okolini u četvrtak tokom dana prolazno naoblačenje i zahlađenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura do 17°C. U petak suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura biće oko 20°C. Za vikend sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura u nedelju do 25°C.