Vremenska prognoza za 3. novembar i naredne dane

nov 02 2019 /

Vremenska prognoza za 3. novembar i naredne dane

U Srbiji u nedelju umereno do potpuno oblačno i toplo za ovo doba godine, ponegde sa slabom kišom.

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama sa olujnim udarima, na jugu Banata i preko 100 km/h. Minimalna temperatura od 10 do 14°C, maksimalna dnevna od 14 do 22°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tmurno i hladnije sa slabom kišom, a nakon jutarnjih 6 do 10°C, maksimalna temperatura od 11 do 14°C. 

U Pančevu i okolini u nedelju umereno do potpuno oblačno i toplo za ovo doba godine sa slabom kišom. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 18°C. U ponedeljak oblačno i toplo sa kišom, ponegde i sa pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 16 do 22°C. U utorak sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura od 20 do 25°C. U sredu i četvrtak oblačno i svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura od 14 do 22°C. U košavskom području i na planinama do utorka duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i sa olujnim udarima. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana tmurno i hladnije sa slabom kišom. 

U Pančevu i okolini u ponedeljak oblačno i toplo sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura do 20°C. U utorak sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura do 23°C. U sredu i četvrtak oblačno i svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura u sredu do 20°C., a u četvrtak svežije.