Vremenska prognoza za 7. oktobar i naredne dane

nov 06 2019 /

Vremenska prognoza za 7. oktobar i naredne dane

Na severu Srbije u četvrtak suvo sa sunčanim intervalima. U ostalim predelima Srbije biće oblačno sa kišom, dok se posle podne i uveče očekuje prestanak padavina i razvedravanje.

Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 15 do 20°C. 

U Pančevu i okolini u četvrtak suvo i toplo za ovo doba godine, povremeno sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 19°C. U Srbiji u petak sunčano i toplo, dok se na istoku očekuje oblačno, još ponegde sa kišom. U subotu pre podne sunčano. Posle podne i uveče naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima. U ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 14 do 20°C, u petak i subotu i do 22°C. 

U Pančevu i okolini u petak sunčano i toplo. U subotu pre podne sunčano. Posle podne i uveče naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju oblačno, povremeno sa kišom. U ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 16 do 18°C, u subotu oko 20°C.