Vremenska prognoza za 9. novembar i naredne dane

nov 08 2019 /

Vremenska prognoza za 9. novembar i naredne dane

U Srbiji u subotu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, povremeno uz umerenu oblačnost.

Krajem dana i u toku večeri naoblačenje, na severozapadu, zapadu, jugozapadu i jugu sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama povremeno i jak. Minimalna temperatura od 5 do 12°C, maksimalna dnevna od 15 do 23°C, u Negotinskoj Krajini malo hladnije. 

U Pančevu i okolini u subotu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, povremeno uz oblačnost. U toku večeri i noći naoblačenje. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 22°C. U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima, uz delimično razvedravanje do kraja dana. U ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima, ali hladnije. U utorak suvo i toplije, u većini predela i pretežno sunčano, a u sredu novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 14 do 20°C, dok se u ponedeljak očekuje hladnije. U Negotinskoj Krajini narednih dana hladnije. Od utorka će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i sa olujnim udarima. 

U Pančevu i okolini u nedelju promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima, uz delimično razvedravanje do kraja dana. U ponedeljak suvo i hladnije sa sunčanim intervalima. U utorak suvo, ali toplije sa sunčanim intervalima, a u sredu novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana i do 20°C, dok se u ponedeljak očekuje hladnije. Od utorka će duvati jak jugoistočni vetar.