Vremenska prognoza za 14. novembar i naredne dane

nov 13 2019 /

Vremenska prognoza za 14. novembar i naredne dane

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom.

U toku večeri očekuje se razvedravanje, a ponegde i formiranje magle. Vetar slab, u severnoj polovini Srbije duvaće severozapadni, a južnoj polovini Srbije duvaće južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 7 do 13°C, maksimalna dnevna od 10°C na severozapadu do 20°C na jugoistoku Srbije. 

U Pančevu i okolini u četvrtak umereno do potpuno oblačno, a biće uslova i za kišu. U toku večeri očekuje se razvedravanje. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 16°C. U Srbiji u petak, tokom vkenda i u ponedeljak biće veoma toplo za ovo doba godine i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, samo se u noći između nedelje i ponedeljka i u ponedeljak ujutro očekuje prolazno naoblačenje sa kišom. U petak jugoistočni vetar u pojačanju, pa će tokom vikenda i u ponedeljak duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura biće od 15 do 21°C, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 11 do 15°C. 

U Pančevu i okolini narednih dana suvo i veoma toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima, samo se u ponedeljak ujutro očekuje prolazno naoblačenje sa kišom. U petak jugoistočni vetar u pojačanju, pa se tokom vikenda očekuje jaka košava. Maksimalna temperatura narednih danai do 20°C.