Vremenska prognoza za 22. novembar i naredne dane

nov 21 2019 /

Vremenska prognoza za 22. novembar i naredne dane

U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno, hladnije i u većini predela suvo, od sredine dana i sa dužim sunčanim intervalim.

Na istoku i jugoistoku Srbije tokom celog dana biće oblačno sa kišom. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području jak, na jugu Banata i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 3 do 9°C, maksimalna dnevna od 7°C na istoku do 15°C na zapadu Srbije. U Pančevu i okolini u petak umereno do potpuno oblačno i hladnije, od sredine dana i sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 11°C. 

U Srbiji narednih dana biće uglavnom pretežno sunčano, ponegde uz umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura kretaće se u većini predela od 8 do 15°C, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje veoma hladno i tmurno vreme sa rosuljom, a za vikend uz maksimalnu temperaturu od 3 do 7°C. Narednih dana u košavskom području i na planinama duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i sa olujnim udarima. Početkom sledeće sedmice vetar u slabljenju. 

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i prohladno. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, početkom sledeće sedmice u slabljnju. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 10 do 14°C.