Vremenska prognoza za 3. decembar i naredne dane

dec 02 2019 /

Vremenska prognoza za 3. decembar i naredne dane

U Vojvodini u utorak suvo i hladno sa sunčanim intervalima.

U ostalim predelima Srbije u toku jutra i prepodneva biće oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, dok se posle podne i uveče očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije jak. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 2°C na jugu Srbije, maksimalna dnevna od 2°C na jugu do 6°C na severu Srbije. 

U Pančevu i okolini nakon oblačnog jutra sa kišom, susnežicom i snegom, u toku prepodneva prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, pa se očekuje suvo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 4°C. U Srbiji u sredu i četvrtak suvo, tmurno i veoma hladno, ponegde i sa maglom tokom celog dana, dok se u toku jutra očekuje mraz. Maksimalna temperatura od 0 do 5°C a u sredu u predelima sa celodnevnom maglom temperatura neće preći 0°C. U petak toplije, uz naoblačenje sa jugozapada, pa se tokom dana očekuje i kiša. Maksimalna temperatura od 4°C na severozapadu do 12°C na jugoistoku Srbije, u Negotinskoj Krajini tmurno i maglovito, temperatura od 1 do 3°C. U subotu toplije, ponegde sa kišom, a maksimalna temperatura i preko 10°C. 

U Pančevu i okolini u sredu i četvrtak suvo, tmurno i hladno, uz jutarnji mraz i maglu. U petak toplije, ali uz naoblačenje, pa će biti uslova za kišu. U subotu toplije, uz uslove za slabu kišu, a maksimalna temperatura biće do 10°C.