Vremenska prognoza za 4. decembar i naredne dane

dec 03 2019 /

Vremenska prognoza za 4. decembar i naredne dane

U Srbiji u sredu tmurno i hladno sa niskom oblačnošću, ponegde i sa maglom tokom celog dana.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -3 do 2°C, maksimalna dnevna od 2 do 4°C, u predelima sa maglom oko 0°C. 

U Pančevu i okolini u sredu tmurno i hladno sa niskom oblačnošću, u toku jutra i sa maglom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 3°C. U Srbiji u ćetvrtak u toku jutra sa maglom i mrazem, dok se tokom dana očekuje toplije i uglavnom pretežno sunčano. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C, a u predelima sa celodnevnom maglom i niskim oblacima od 1 do 3°C. U petak toplije, ali uz povećanje oblačnosti, na jugu i jugozapadu i sa kišom. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C. Za vikend još toplije, temperatura ponegde i do 15°C. Biće promenljivo oblačno, ponedge sa kišom. 

U Pančevu i okolini u četvrtak nakon hladnog jutra sa mrazom, tokom dana sunčano i malo toplije. Maksimalna temperatura do 5°C. U petak toplije, ali uz naoblačenje. Maksimalna temperatura do 10°C. Za vikend još toplije, a biće uslova i za kišu. Maksimalna temperatura do 13°C.